Antena Meniu Search
x

Vrâncenii, sub ameninţarea urşilor

Locuitorii din Lepşa, judeţul Vrancea, sunt îngroziţi! Numai în ultima săptămână, urşii au intrat în mai mult de zece gospodării

Vezi și

Locuitorii din Lepşa, judeţul Vrancea, sunt îngroziţi! Numai în ultima săptămână, urşii au intrat în mai mult de zece gospodării

În timp ce ursul îi forţa uşile casei, bătrâna, înlemnită de spaimă, a rămas ţintuită în pat. Abia după câteva clipe de linişte şi-a făcut curaj şi a aprins becul afară. S-a uitat pe geam, dar în faţa casei nu mai era nimic. Animalul o luase deja spre bucătăria de vară. Acolo, a intrat cu uşurinţă.

Musafirul este însă unul nepoftit şi extrem de periculos. "A mâncat găini, pui, ce a găsit prin coteţe, în două sau trei nopţi, consecutive", spun localnicii.

Doar în ultima săptămână, animalele au intrat în peste zece gospodării. Dar chiar şi aşa, pentru că ursul este specie protejată, este greu de vânat. Cel mai probabil, angajaţii parcului naţional Putna vor fi nevoite să captureze fiarele şi să le relocheze. Până atunci, însă, pot ataca din nou oricând, spre disparerea şi spaima oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Vrâncenii, sub ameninţarea urşilor