Antena Meniu Search
x

Video Weekend însângerat pe şoselele din ţară. Șase oameni au murit, printre care și un bebeluș de 6 luni

Weekend însângerat pe şoselele din ţară. Şase persoane au murit, printre care şi un bebeluş de 6 luni, iar alte opt au ajuns la spital. Viteza excesivă, neatenţia şi vizibilitatea redusă au fost cauzele accidentelor cu urmări dramatice din trei judeţe. Vă atenţionăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 28.02.2021, 20:49

Vezi și
  • Bebeluşul era ţinut în braţe şi în momentul impactului a fost aruncat în afara autoturismului.
  • La Rodna, în Bistriţa, un tânăr şi-a omorât prietenul în vârstă de 17 ani după ce a apăsat prea tare pedala de acceleraţie

Era aproape de miezul nopţii când, pe şoseaua care leagă Lugojul de Caransebeş, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta. Maşina s-a lovit frontal de un autocamion care venea din sens opus. Bărbatul de 41 de ani de la volan şi soţia acestuia, în vârstă de 37 de ani, au murit înainte să fie descarceraţi de către pompieri.

O altă tragedie a avut loc în localitatea Chibed din Mureş. Un şofer în vârstă de 22 de ani a ieşit cu maşina de pe şosea, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat.

Bebelușul era ținut în brațe, în momentul impactului

Un băieţel de numai 6 luni a pierit. Bebeluşul era ţinut în braţe şi în momentul impactului a fost aruncat în afara autoturismului. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Între localităţile Radovan şi Perişor din Dolj, şoferul unei maşini a spulberat o căruţă şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului devastator, căruţaşul, dar şi un pasager al autoturismului, şi-au pierdut viaţa. Alte două persoane au ajuns la spital.

Noapte însângerată şi pe o stradă din Rodna, în Bistriţa, unde un tânăr şi-a omorât prietenul în vârstă de 17 ani după ce a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Autoturismul scăpat de sub control s-a izbit de un stâlp de iluminat public. Şoferul şi alţi doi pasageri au scăpat doar cu răni uşoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Weekend însângerat pe şoselele din ţară. Șase oameni au murit, printre care și un bebeluș de 6 luni