Antena Meniu Search
x

Video Lică a murit nevinovat, într-un Volkswagen condus de prietenul vitezoman. Mașina a intrat cu peste 100 km/oră în stâlp

Lică a sfârșit la numai 17 ani, într-un cumplit accident produs pe un drum din localitarea Rodna, județul Bistrița-Năsăud. Nenorocirea a avut loc sâmbătă seară, după ce mașina condusă de prietenul lui a intrat cu viteză într-un stâlp.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.03.2021, 16:41

Aseară, un băiat de 19 ani se afla la volanul mașinii sale, Volkswagen Golf, și circula pe strada principală din localitatea Rodna, în Bistriţa-Năsăud, când a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp.

Alături de el, în mașină se mai aflau alți trei tineri, doi băieți de 19 și, respectiv, 22 de ani, dar și o fată în vârstă de 18 ani.

Potrivit martorilor, mașina circula cu peste 100 km/oră, deși tânărul aflat la volan abia își luase permisul.

În urma impactului teribil, pasagerul din dreapta, un adolescent de 17 ani, a murit pe loc, iar şoferul şi ceilalţi doi tineri, de 22, respectiv 18 ani, au fost răniţi şi au ajuns la spital. 

Pe Lică, echipajele medicale l-au găsit în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse, nu l-au mai putut salva.

Live pe Facebook, după accidentul din Rodna

La scurt timp după producerea tragediei, înainte de sosirea echipajelor de salvare, o tânără a intrat live pe Facebook și a transmis imagini dramatice, cu tinerii rămași încarceraţi în maşină.

În înregistrare se aud icnetele unui rănit, iar un martori, extrem de furios, îl ceartă pe şofer: "Cu viteza asta se circulă? Ai avut 150 km/oră!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lică S. era elev în clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița.

Facebook

Potrivit bistriteanul.ro, în 20 martie ar fi împlinit 18 ani.

”Era un copil tare cuminte. Nu știu cine erau ceilalți cu care a fost în mașină. Bănuim că ceva prieteni. Era elev la Bistrița, la Liceul Sportiv.

Mai avea un frate mai mare – căsătorit, și unul mai mic. A fost un șoc pentru noi toți când am aflat ce s-a întâmplat! Prea tânăr!”, a declarat primarul comunei Parva, Ioan Strugari.

Dosar penal pentru şofer

Băiatul de la volan abia îşi luase permisul.

A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieşit negativ. 

Poliţiştii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Lică a murit nevinovat, într-un Volkswagen condus de prietenul vitezoman. Mașina a intrat cu peste 100 km/oră în stâlp