Antena Meniu Search
x

Wekeend de distractie la munte. Turistii au incins gratarele mai ceva ca-n plina vara

S-a mai topit zapada, temperaturile din termometre au urcat pana la 15 grade Celsius, asa ca turistii de la munte nu s-au lasat prea mult asteptati. Au incins deja gratarele, s-au dezbracat de hainele de iarna si au inceput petrecera. Cei mai curajosi si-au luat si prima doza de adrenalina.

Vezi și

Activitatea ii atrage pe turistii de la munte ca un magnet. Sute de oameni s-au lasat captivati de senzatiile tari traite la inaltime, printre copaci. Incepatori sau experimentati, cu totii si-au luat o portie de adrenalina. Adultii, pe propria raspundere, copiii sub atenta supraveghere a parintilor.

Vremea frumoasa de afara, primele raze de soare si mercurul crescut din termometre este, deja, mana cereasca pentru administratorii parcurilor si pensiunilor de la munte. “Odata cu caldura au venit si oamenii doritori de adrenalina. Daca e cald si frumos afara, avem cam 250-300 de persoane pe joc”, a spus Liliana, managerul unui parc de aventura din Brasov

Si poienitele special amenajate pentru gratare din Brasov au fost luate cu asalt de turistii primavaratici. Au incins gratarele mai ceva ca-n plina vara.

La fel de frumos a fost si in statiunile de pe Valea Prahovei. Sute de localnici si turisti au inceput sa misune prin Sinaia, imediat ce soarele si-a facut, calduros, aparitia pe cer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Wekeend de distractie la munte. Turistii au incins gratarele mai ceva ca-n plina vara