Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Zeci de producători au adus peste 700 de soiuri de vin, la festivalul din Cluj-Napoca. "Preţurile sunt acceptabile"

Sfârșitul verii coincide cu festivalul vinului, la Cluj-Napoca. Peste 15 mii de vizitatori au gustat din cele peste 700 de soiuri prezentate de producători. Multe dintre ele nu au ajuns încă în magazine şi i-au surprins chiar şi pe cunoscători. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021 , 09:51

Zeci de producători şi-au expus cele mai bune vinuri în Parcul Central din Cluj-Napoca. Pe lângă vinurile românești, cei prezenți au putut gusta şi din vinurile internaționale. "Avem prezente 18 etichete în mare parte din toata zona Italiei. De la 30 de lei sticla, până la 230", spune Bogdan Jucan, reprezentantul firmei de import. 

Degustarea a fost partea preferată a festivalului, pentru turişti.

Client: E un vin bun, nu am mai băut până acum un vin ca acesata.

Vezi și

Reporter: Căutaţi ceva anume?

Client: Vinul roşu şi demisec, sec. Preţurile sunt acceptabile. 

Însă pe lângă degustare, organizatorii le-au pregătit si alte surprize. "Vinul bun merge cu foarte  multe activități plăcute, respectiv avem o scenă de live music", a spus Codruta Kali, organizatorul evenimentului. Festivalul de anul acesta a fost unul mai restrâns. La ediţia precedentă, peste o sută de mii de oameni au degustat din peste 2.000 de vinuri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Zeci de producători au adus peste 700 de soiuri de vin, la festivalul din Cluj-Napoca. "Preţurile sunt acceptabile"