Antena Meniu Search
x

Zi de primăvară la malul mării

A fost zi de primăvară astăzi la malul mării. Mercurul a urcat în termometre până aproape de 19 grade Celsius. Nici apa mării n-a fost foarte rece: 14 grade Celsius. O vreme perfectă pentru o plimbare pe plajă.

Vezi și

 A fost zi de primăvară astăzi la malul mării. Mercurul a urcat în termometre până aproape de 19 grade Celsius. Nici apa mării n-a fost foarte rece: 14 grade Celsius. O vreme perfectă pentru o plimbare pe plajă. Şi chiar de balaceală, şi-au spun cei mai curajoşi, care s-au şi aruncat în valuri.

Nu sunt imagini de astă-vară. Sunt filmate astăzi, 13 noiembrie. Tinerii nu s-au uitat în calendar când s-au aruncat în mare, ci la termometru. E drept, îi ajută mult că sunt sportivi de performanţă.

Costin a practicat artele marţiale iar Bogdan este atlet. Ambii sunt din Constanţa şi fac baie în mare chiar şi iarna. Aşa se călesc, spun ei.

După baie, tinerii s-au aşezat, cum altfel, pe nisip, la plajă. Şi nu au fost singuri la malul mării. Cele aproape 19 grade Celsius au fost excelente pentru o plimbare pe nisip.

Meteorologii spun că şi sfârşitul de săptămână va fi unul bun de plimbări. Va fi în continuare soare şi cald.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Zi de primăvară la malul mării