Antena Meniu Search
x

Zeci de copii au luat cu asalt pârtiile de schi de la Arieşeni într-un concurs pentru Cupa Gândăcel

Weekend de primăvară în toată ţara, însă nu doar parcurile au fost pline. La munte, în Alba, încă e zăpadă din belşug, iar vremea numai bună de schiat. Iar dacă vă îndoiţi, o demonstraţie vine de la o gaşcă de tineri care nu dau iarna aşa uşor pe începutul de primăvară.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 09:53

Vezi și

Weekend de primăvară în toată ţara, însă nu doar parcurile au fost pline. La munte, în Alba, încă e zăpadă din belşug, iar vremea numai bună de schiat. Iar dacă vă îndoiţi, o demonstraţie vine de la o gaşcă de tineri care nu dau iarna aşa uşor pe începutul de primăvară. Peste 90 de copii şi-au declarat război pe pârtie, la Arieşeni, într-un concurs antrenant cu probe de slalom, pentru Cupa Gândăcel.

Rând pe rând, 91 de puşti, cu vârste de cel mult 12 ani, au făcut spectacol pe schiuri în proba de slalom de pe Pârtia Vârtop 2, din Arieşeni. La start, i-au încurajat antrenorii.

Micii concurenţi au dat tot ce au putut pentru a scoate un timp cât mai bun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cupa Gândăcel a ajuns la a treia ediţie şi, deşi a fost gândită iniţial ca o întrecere locală, anul acesta a adunat concurenţi din toată ţara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Zeci de copii au luat cu asalt pârtiile de schi de la Arieşeni într-un concurs pentru Cupa Gândăcel