Antena Meniu Search
x

Cupa României. Corvinul Hunedoara s-a calificat în premieră în finală, după ce a învins cu 3-1 FC Voluntari

Corvinul Hunedoara - FC Voluntari s-a termiat 3-1, miercuri seară. Formaţia de ligă secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat în premieră în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe Stadionul ''Michael Klein'', în prima semifinală a competiţiei.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 21:56

Corvinul Hunedoara - FC Voluntari, 3-1
Corvinul Hunedoara - FC Voluntari, 3-1 - Hepta

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat miercuri în finala Cupei României. Hunedorenii au învins în semifinală pe FC Voluntari cu 3-1. Aceștia vor întâlni în finală câștigătoarea celeilalte semifinale dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj.

Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Antoniu Manolache (20) a deschis scorul în urma unui corner, Alexandru Neacşa a readus echipa gazdă în avantaj (61), cu un şut de la distanţă care l-a surprins nepregătit pe portarul Octavian Vâlceanu, iar Marius Coman (72) a închis tabela după o minge respinsă de acelaşi Vâlceanu.

Golul oaspeţilor a fost reuşit de Daniel Florea (33), după o neînţelegere între Manolache şi portarul Ştefan Lefter, relatează Agerpres. Gazdele au avut şi două bare, prin Antonio Bradu (69) şi Neacşa (79), în acest meci în care ilfovenii s-au prezentat fără mai mulţi titulari.

Pe acelaşi subiect

Ultima echipă de eşalon secund care a jucat finala Cupei României a fost FC Hermannstadt, în 2018, când a fost întrecută de Universitatea Craiova cu 2-0. Finala se va desfăşura în data de 15 mai, pe stadionul Municipal din Sibiu.

Cea de-a doua finalistă va fi stabilită joi seara, dintre ACS SC Oţelul Galaţi - AS FC Universitatea Cluj (Stadion Oţelul - Galaţi, 20:30).

CS Corvinul 1921 Hunedoara - FC Voluntari 3-1 (1-1), Stadion ''Michael Klein'' - Hunedoara

  • Au marcat: Antoniu Manolache (20), Alexandru Neacşa (61), Marius Coman (72), respectiv Daniel Florea (33).
  • Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Ferencz Tunyogi (Zalău), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
  • Arbitru video: George Cătălin Găman (Craiova); arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)
  • Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Victor Radu (Bucureşti) - FRF

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Cupa României. Corvinul Hunedoara s-a calificat în premieră în finală, după ce a învins cu 3-1 FC Voluntari