Antena Meniu Search
x

Video Daniel Niculae, președintele Rapidului, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice introduse pe stadioane

Cutremur la Rapid! Daniel Niculae este oficial urmărit penal în dosarul introducerii materialelor pirotehnice pe stadioane. Procurorii au strâns probe care arată că preşedintele clubului i-ar fi sprijinit pe liderii galeriei să ascundă şi să folosească petarde la meciuri. 

de Redactia Observator

la 27.04.2024, 09:18

Vezi și

Daniel Niculae este cercetat de complicitate, la operaţiuni ilegale cu materiale pirotehnice. Concret, spun procurorii, acesta i-ar fi sprijinit, în repetate rânduri, inclusiv cu bani, pe membrii galeriei ca să introducă, pe stadion, materiale pirotehnice, care au fost folosite, de altfel, la meciurile din 27 ianuarie și 9 martie.

De altfel, chiar în ziua percheziţiilor, pe 14 martie, o nouă tranșă de materiale pirotehnice au intrat pe stadionul Rapid, tot cu complicitatea lui Daniel Niculae, spun aceeaşi procurori. 317 torțe şi fumigene au fost găsite ascunse într-un perete al vestiarului. La vremea respectivă, 17 persoane au fost arestate preventiv, printre ele și capul acestei reţele...şeful galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis Bocciu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Daniel Niculae, președintele Rapidului, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice introduse pe stadioane