Antena Meniu Search
x

Rapid - Universitatea Craiova 1-2, în play-off-ul Superligii. Victorie dramatică pentru olteni, la ultima fază a meciului

Universitatea Craiova a învins-o dramatic pe Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a şaptea a fazei play-off a Superligii de fotbal, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 22:49

Rapid - Universitatea Craiova 1-2, în play-off-ul Superligii. Victorie dramatică pentru olteni, la ultima fază a meciului
- as.ro

Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (30), care a marcat cu capul din centrarea lui Alexandru Creţu. Giuleştenii şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar au reuşit în cele din urmă să egaleze, prin sârbul Borisav Burmaz (77), după o eroare a defensivei craiovene.

Rapid rămâne cu un singur punct obţinut în cele 7 etape din play-off

Echipa antrenată de Constantin Gâlcă a dat lovitura la ultima fază, un corner, Creţu marcând cu capul din centrarea lui Alexandru Mitriţă. Anterior, Marian Danciu ratase o ocazie uriaşă pentru oaspeţi (87). În poarta Rapidului, Bogdan Ungureanu a disputat primul său meci ca titular, la numai 17 ani şi 28 de zile.

Cu acest succes, Universitatea a urcat pe locul doi în clasament. Rapid rămâne cu un singur punct obţinut în cele şapte etape din play-off. Universitatea, care venea după un eşec pe teren propriu cu CFR Cluj, are două victorii consecutive în deplasare cu Gâlcă antrenor şi patru în play-off.

În meciurile directe din sezonul regulat, Rapid a câştigat cu 2-0 în Giuleşti, iar la Craiova s-a terminat cu un egal (1-1), dar Universitatea s-a impus în ambele partide din play-off, cu acelaşi scor, 2-1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Sport » Rapid - Universitatea Craiova 1-2, în play-off-ul Superligii. Victorie dramatică pentru olteni, la ultima fază a meciului