Antena Meniu Search
x

Cupa Davis: România a învins Israelul

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem cu 6-3, 6-4, 6-4 și a adus punctul prin care echipa de tenis a României a câștigat meciul cu Israelul (3-0)

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem cu 6-3, 6-4, 6-4 și a adus punctul prin care echipa de tenis a României a câștigat meciul cu Israelul (3-0).

În turul al doilea al competiției, România va înfrunta probabil Slovacia, care conduce Slovenia cu 2-0 după prima zi. Meciul se va juca în perioada 17-19 iulie, pe teren propriu.

În prima zi a confruntării de la Sibiu, Adrian Ungur l-a învins cu 7-5, 6-3, 6-0 pe Bar Tzuf Botzer, iar Marius Copil a dispus de cel mai bun jucător al oaspeților, Dudi Sela, cu 6-7 (3), 7-6 (3), 6-4, 6-2.

După ce inițial se stabilise ca la dublu să joace cuplul Jonathan Erlich/Edan Leshem, iar apoi s-a speculat că Sela va intra în locul lui Leshem, în cele din urmă israelienii au optat pentru perechea Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, ambii debutanți la dublu în Cupa Davis și jucând în premieră împreună. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Cupa Davis: România a învins Israelul