Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video David Popovici, primit ca un erou pe Otopeni: "Am vorbit despre condiţii, sunt nişte interviuri pe care unii din fruntea ţării ar trebuie să le asculte de mai multe ori"

David Popovici a revenit în ţară. Campionul României se întoarce de la Paris cu două medalii, una de aur şi alta de bronz.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 19:40

David Popovici a ajuns în ţară cu aeronava TAROM "Mihai Viteazul". A fost primit de mai mulţi oficiali din sportul românesc, printre care şi Camelia Potec, preşedintele Federaţiei de Nataţie.

Popovici a susţinut apoi o conferinţă de presă, alături de antrenorul său, Adrian Rădulescu.

"Mulţumim că aţi venit în numărul aţa mare şi ne cerem scuze pentru întîrziere, dar cred că aşa trebuie să se întâmple câteodată, adică ne antrenăm răbdarea. Aş vrea să nu mai aşteptăm alţi 20 de ani pentru o medalie. Ar trebuie să facem cu toţii un efort colectiv. Am un vis: mi-aş dori ca toţi copiii din România să ştie să înoate. Asta ne va asigura continuitate în rezultate. David are condiţii de pregătire, dar ceilalţi poate nu au astfel de oportunităţi", a declarat Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici.

Vezi și

"Eu am tendinţa să mă complic când vine vorba de dat declaraţii. Ar trebui să fiu scurt şi la obiect. Mulţumesc tututor românilor care m-au urmărit, fie lipiţi de ecrane, fie din sală, mulţumesc celor care au crezut în mine. Astea sunt medaliile, sunt două bucăţi de metal foarte grele. Dar pentru aceste bucăţi de metal unii muncesc o viaţă întreagă. Felicitări celor care au reuşit să obţină alte medalii pentru ţară. Despre condiţiile de pregătire, am vorbit în interviuri, sunt nişte interviuri pe care oamenii din conducerea ţării ar trebui să le asculte de mai multe ori. Este vorba despre bani investiți în sport, bani investiți cu cap. Mulţumesc şi Hai România", a declarat David Popovici.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » David Popovici, primit ca un erou pe Otopeni: "Am vorbit despre condiţii, sunt nişte interviuri pe care unii din fruntea ţării ar trebuie să le asculte de mai multe ori"