Antena Meniu Search
x

Final dramatic în Premier League: Manchester City a devenit campioană, după o revenire spectaculoasă

Ultima etapă a campionatului de fotbal al Angliei a avut o desfășurare dramatică. Manchester City avea nevoie de o victorie pe teren propriu în fața lui Aston Villa, pentru a câștiga campionatul, în timp ce Liverpool era condiționată de un rezultat de egalitate al cetățenilor.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 20:15

Final dramatic în Premier League: Manchester City a devenit campioană, după o revenire spectaculoasă - Profimedia

Aston Villa a deschis scorul în prima repriză, pe Etihad Stadium, ca mai apoi să dubleze avantajul în minutul 69, provocând coșmaruri suporterilor gazdelor, veniți să sărbătorească alături de favoriți câștigarea titlului, scrie Mediafax.

Şi-au revenit spectaculos

Cetățenii, treziți din „pumni”, au marcat 3 goluri, în șase minute, prin doi jucători de rezervă, Gundogan (76, 81) și Rodri (78), după care au conservat rezultatul până la final.

De cealaltă parte, pe Anfield, rezultatul la pauză era 1-1, în partida dintre Liverpool și Wolverhampton, scorul fiind deschis de oaspeți în minutul 3, Mane egalând 20 de minute mai târziu.

În momentul în care pe Etihad, Villa avea două goluri avans, cormoranii se străduiau să obțină golul ce le-ar fi adus virtual titlul. L-au reușit abia în minutul 84, când deja Man City avea 3-2, după care au făcut 3-1, în minutul 89. Cetățenii au invadat gazonul de pe Etuhad, imediat după fluierul final, care a consimțit câștigarea titlului în Premier League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Final dramatic în Premier League: Manchester City a devenit campioană, după o revenire spectaculoasă