Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Legendara Katie Ledecky a câştigat a noua sa medalie de aur la Jocurile Olimpice. Sportiva a egalat astfel recordul all-time la feminin

JO 2024. Sportiva americană Katie Ledecky a câştigat, sâmbătă, a noua sa medalie de aur din carieră la Jocurile Olimpice, la Paris, cucerind un al patrulea titlu la 800 de metri liber feminin, performanţă fără precedent, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 11:02

Legendara Katie Ledecky a câştigat a noua sa medalie de aur la Jocurile Olimpice. Sportiva a egalat astfel recordul all-time la feminin Legendara Katie Ledecky a câştigat a noua sa medalie de aur la Jocurile Olimpice. Sportiva a egalat astfel recordul all-time la feminin - Getty Images

Sportiva a atins peretele în 8:11.04 la La Defense Arena, cu 1,25 secunde înaintea medaliatei cu argint australiene Ariarne Titmus.

Paige Madden a obţinut bronzul pentru Statele Unite.

Locul 1, împărţit cu fosta gimnastă sovietică Larisa Latynina

Articolul continuă după reclamă

Cea de-a noua medalie de aur obţinută de Ledecky la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice îi permite americancei să împartă cu fosta gimnastă sovietică Larisa Latynina recordul all-time la feminin, la JO.

De asemenea, ea l-a egalat pe conaţionalul său Michael Phelps, care era singurul înotător care a câştigat patru medalii de aur olimpice în aceeaşi probă.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Legendara Katie Ledecky a câştigat a noua sa medalie de aur la Jocurile Olimpice. Sportiva a egalat astfel recordul all-time la feminin