Antena Meniu Search
x

Mama lui Josep Guardiola, răpusă de coronavirus la 82 de ani

Josep Guardiola, unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbal, este în doliu, după ce mama sa, Dolors Sala Carrio, a fost răpusă de coronavirus la 82 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.04.2020, 18:09

Mama lui Guardiola a murit în Catalonia
Guardiola, alături de mama sa în 2015 înaintea unui meci jucat de Bayern Munchen - Hepta
  • Mama lui Josep Guardiola, răpusă de coronavirus la 82 de ani
  • Tehnicianul lui Manchester City este în doliu

Josep Guardiola, unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbal, este în doliu, după ce mama sa, Dolors Sala Carrio, a fost răpusă de coronavirus la 82 de ani.

Informația a fost confirmată de reprezentanții clubului de fotbal Manchester City, grupare cu care Guardiola este sub contract încă din 2016.

Conform The Sun, mama lui Guardiola a murit pe un pat de spital din Manresa, oraș cu circa 76.000 de locuitori din Catalonia.

Relația dintre antrenorul de 49 de ani și mama sa era una extrem de apropiată, Dolors mergând până de curând la majoritatea meciurilor jucate de echipele antrenate de Guardiola pe teren propriu.

În ultimii ani, însă, Dolors a recurs mai rar la asemenea acțiuni, din cauza problemelor de sănătate și a vârstei înaintate.

Dolors se retrăsese în Santpedor, localitate din Catalonia în care Josep Guardiola a copilărit.

Decesul mamei lui Guardiola a survenit într-un moment în care Spania a anunțat cel mai mic număr de decese provocate de coronavirus într-o singură zi din ultimele două săptămâni.

Au fost 637 de decese și 4.273 de infectări provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, ajungându-se la un total de 135.032 de infectări și 13.055 de decese provocate de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Mama lui Josep Guardiola, răpusă de coronavirus la 82 de ani