Mama lui Josep Guardiola, răpusă de coronavirus la 82 de ani

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 06.04.2020, 18:07.
Actualizat: 06.04.2020, 18:09

Josep Guardiola, unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbal, este în doliu, după ce mama sa, Dolors Sala Carrio, a fost răpusă de coronavirus la 82 de ani.

Mama lui Guardiola a murit în Catalonia

Guardiola, alături de mama sa în 2015 înaintea unui meci jucat de Bayern Munchen

Hepta

Josep Guardiola, unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbal, este în doliu, după ce mama sa, Dolors Sala Carrio, a fost răpusă de coronavirus la 82 de ani.

Informația a fost confirmată de reprezentanții clubului de fotbal Manchester City, grupare cu care Guardiola este sub contract încă din 2016.

Conform The Sun, mama lui Guardiola a murit pe un pat de spital din Manresa, oraș cu circa 76.000 de locuitori din Catalonia.

Relația dintre antrenorul de 49 de ani și mama sa era una extrem de apropiată, Dolors mergând până de curând la majoritatea meciurilor jucate de echipele antrenate de Guardiola pe teren propriu.

În ultimii ani, însă, Dolors a recurs mai rar la asemenea acțiuni, din cauza problemelor de sănătate și a vârstei înaintate.

Dolors se retrăsese în Santpedor, localitate din Catalonia în care Josep Guardiola a copilărit.

Decesul mamei lui Guardiola a survenit într-un moment în care Spania a anunțat cel mai mic număr de decese provocate de coronavirus într-o singură zi din ultimele două săptămâni.

Au fost 637 de decese și 4.273 de infectări provocate de coronavirus în ultimele 24 de ore, ajungându-se la un total de 135.032 de infectări și 13.055 de decese provocate de coronavirus.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.