Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul ironic al belgienilor, după ce s-au clasat de opt ori pe locul 4 la JO de la Paris. "Ţara medaliilor de ciocolată!"

Delegaţia belgiană de la Jocurile Olimpice de la Paris a recurs la autoironie pentru a-şi evidenţia cele opt locuri 4 obţinute de sportivii săi în cele două săptămâni de competiţie.

de Redactia Observator

la 12.08.2024 , 10:10

Nina Derwael
Nina Derwael - Profimedia

"Ţara medaliilor de ciocolată. De opt ori am cochetat cu podiumul şi de opt ori am terminat pe un frumos loc patru. Medaliile de ciocolată rareori au avut un gust atât de bun", a scris echipa Belgiei pe Instagram.

JOP 2024. Belgia a terminat pe locul 25

În clasamentul oficial pe medalii, Belgia a terminat pe locul 25, cu trei medalii de aur (două de la ciclistul Remco Evenepoel, una de la Nafissatou Thiam la heptatlon feminin).

Articolul continuă după reclamă

Delegaţia belgiană a mai dus la Bruxelles o medalie de argint şi şase de bronz, pentru un total de zece medalii. Dacă soarta ar fi fost alta, echipa feminină de baschet ar fi putut ocupa un loc pe podium şi ar fi oferit Belgiei încă o medalie, relatează news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda celor opt locuri 4, echipa Belgiei aduce un omagiu sportivilor săi. "Ne-aţi oferit momente de neuitat, iar pentru asta aţi câştigat un loc special în inimile noastre acoperite cu ciocolată. Vă mulţumim foarte mult!".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Mesajul ironic al belgienilor, după ce s-au clasat de opt ori pe locul 4 la JO de la Paris. "Ţara medaliilor de ciocolată!"