Antena Meniu Search
x

Mesajul transmis de Simona Halep, după ce a pierdut primul meci de la revenirea în circuitul WTA: "Sunt foarte fericită"

Simona Halep, locul 13 mondial, a fost eliminată încă din turul II al turneului feminin de tenis de la Montreal (Canada), competiţie dotată cu premii în valoare de peste 1,8 milioane de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 12.08.2021, 15:46

Simona Halep a fost eliminată în turul II al turneului de tenis de la Montreal
Simona Halep a fost eliminată în turul II al turneului de tenis de la Montreal - Profimedia
  • Simona Halep a fost eliminată în turul II al turneului de tenis de la Montreal.

Simona a cedat, cu 6-2, 4-6, 4-6, în confruntarea cu americanca Danielle Collins, ocupanta locului 28 mondial. A fost un meci în care Simona a dominat cu autoritate primul set dar, ulterior, şi-a pierdut inspiraţia în actele al doilea şi al treilea.

A fost un meci de aproape trei ore, primul joc disputat de Simona Halep în circuitul WTA, după o pauză de trei luni, respectiv după ruptura musculară suferită la Roma, în luna mai.

Pentru Simona Halep urmează turneul de la Cincinnati

De altfel, din acest motiv Simona nu a fost foarte afectată de eşecul înregistrat. La finalul confruntării cu Danielle Collins a precizat că "sunt foarte fericită pentru pentru felul în care am jucat. După trei luni în care nu poţi să joci tenis, să vii şi să joci trei ore la un nivel foarte înalt, cu cineva care a câştigat meciuri şi turnee în ultima perioadă, este ceva".

Simona rămâne cu 13.300 de dolari şi 60 de puncte WTA de pe urma participării la turneul de tenis de la Montreal, însă îşi propune să abordeze cu şi mai multă încredere turneul de săptămâna viitoare, de la Cincinnati (Statele Unite ale Americii), unde este cotată drept favorită 12, aproape toate cele mai bune jucătoare ale lumii urmând să fie prezente la turneul care se joacă, de fapt, la Lindner Family Tennis Center din Mason, un orăşel care are doar circa 30.000 de locuitori şi este situat la circa 35 de kilometri de Cincinnati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Mesajul transmis de Simona Halep, după ce a pierdut primul meci de la revenirea în circuitul WTA: "Sunt foarte fericită"