Antena Meniu Search
x

Mijlocaşul sud-coreean Son Jun-ho ar fi ajuns după gratii, în China. Fotbalistul, reţinut chiar de ziua lui, pentru mită

Un diplomat a declarat, luni, că mijlocaşul sud-coreean Son Jun-ho, care a participat la ultima Cupă Mondială şi joacă la clubul chinez Shandong Taishan, se află în prezent în închisoare în nord-estul Chinei, fiind suspectat de corupţie, scrie L'Equipe.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 18:12

Son Jun-ho
Son Jun-ho - Profimedia

Fotbalistul sud-coreean Son Jun-ho a fost reținut de poliție în nord-estul Chinei în legătură cu un caz de mită, a declarat luni o sursă diplomatică coreeană citată de Reuters. Son a fost reținut vineri, când a împlinit 31 de ani. Fotbalistul joacă pentru echipa națională sud-coreeană și pentru clubul Shandong Taishan din Superliga chineză.

Mijlocaşul sud-coreean Son Jun-ho, reţinut în China pentru corupţie

Son se afla în prezent în custodia Departamentului de Securitate Publică din Liaoning în legătură cu un caz de mită, potrivit unui oficial de la consulatul general al Coreei de Sud din Shenyang. Oficialul a mai anunțat că reprezentanții consulatului sunt în contact cu familia fotbalistului și au solicitat o întâlnire cu Son cât mai curând posibil. Clubul Shandong Taishan și autoritățile din China nu au comentat cazul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Mijlocaşul sud-coreean Son Jun-ho ar fi ajuns după gratii, în China. Fotbalistul, reţinut chiar de ziua lui, pentru mită