Antena Meniu Search
x

Galerie foto Novak Djokovici a câştigat turneul de la Roland Garros. Sportivul ajunge la 19 trofee de Grand Slam

Sârbul Novak Djokovici, liderul ATP, a câştigat, duminică, pentru a doua oară, turneul de la Roland Garros. Acesta este al 19-lea său trofeu de Grand Slam.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 21:41

Djokovici l-a învins în finală pe grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 5 mondial, scor 6-7 (6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4, în patru ore şi 11 minute. Pentru Djokovici este al 84-lea trofeu la simplu din carieră, al treilea din acest an (după Australian Open şi Belgrad). La Roland Garros, sârbul s-a mai impus în 2016. Novak Djokovici a devenit primul jucător care a câştigat de cel puţin două ori cele patru grand slam-uri în Era Open.

Barbora Krejcikova, noua campioană de la Roland Garros

Jucătoarea cehă Barbora Krejcikova, locul 33 WTA, a câştigat, sâmbătă, pentru prima dată turneul de la Roland Garros la simplu feminin. Krejcikova a învins-o în finală pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 31, scor 6-1, 2-6, 6-4, într-o oră şi 58 de minute. Barbora Krejcikova este prima sportivă din Cehia triumfătoare la simplu la Roland Garros, după Hana Mandlikova, care s-a impus în 1981.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Novak Djokovici a câştigat turneul de la Roland Garros. Sportivul ajunge la 19 trofee de Grand Slam