Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul Cipru-România a fost suplimentat. 700 de noi tichete disponibile

FRF anunţă, joi, că, urmare a dialogului avut cu Federaţia de Fotbal din Cipru, a reuşit să suplimenteze numărul de locuri alocat suporterilor români. Astfel, alte 700 de bilete au fost puse în vânzare joi pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

de Redactia Observator

la 19.09.2024 , 12:11

Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul Cipru-România a fost suplimentat. 700 de noi tichete disponibile Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul Cipru-România a fost suplimentat. 700 de noi tichete disponibile - Profimedia

Miercuri, FRF a anunţat că biletele pentru fanii români la meciul naţionalei tricolore cu Cipru, de la Larnaca, din luna octombrie, s-au epuizat în doar 75 de minute.

Pentru suporterii români au fost disponibile 828 de bilete, la preţul de 50 de lei tichetul. Pentru fiecare comandă se vor putea achiziționa maximum 8 bilete.

Naționala României joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21.45, la Larnaca, pe AEK Arena, în Liga Națiunilor, împotriva reprezentativei din Cipru.

Articolul continuă după reclamă

Procedura de cumpărare

  •  Începând de miercuri, 18 septembrie, va fi posibilă înregistrarea comenzilor.
  •  După încheierea vânzării, se va trimite baza de data a cumpăratătorilor către Federația de Fotbal din Cipru, în vederea personalizării biletelor.
  •  În aproximativ 3 -5 zile, Federația de Fotbal din Cipru va trimite către FRF biletele personalizate.
  •  După data de 8 octombrie 2024, FRF, prin operatorul de bilete, Bilete.ro, va livra online cumpărătorilor tichetele comandate.

Naţionala de fotbal a României a învins cu 3-1 echipa Lituaniei în cel de-al doilea meci din actuala ediţie UEFA Nations League. În fața a aproape 30.000 de spectatori, tricolorii s-au impus spre finalul partidei prin golurile înscrise în ultimele minute de Răzvan Marin din 11 metri și Alex Mitriță. Cu două meciuri câștigate, România conduce detașat grupa din Liga Națiunilor. A fost primul meci al lui Mircea Lucescu pe teren propriu, pe banca tehnică a echipei naționale, în noul mandat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Numărul de bilete alocate românilor pentru meciul Cipru-România a fost suplimentat. 700 de noi tichete disponibile