Antena Meniu Search
x

Raul Opruţ, convocat la echipa naţională, în locul lui Nicuşor Bancu. Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, l-a convocat de urgenţă la lot pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, pe fundaşul Raul Opruţ, de la formaţia FC Hermannstadt, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal, informează Agerpres. Partida amicală contra Columbiei va fi transmisă de Antena 1 şi va putea şi urmărită LIVE în AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 15:01

Raul Opruţ, convocat la echipa naţională, în locul lui Nicuşor Bancu. Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu
- Profimedia

Opruţ ar urma să-l înlocuiască pe Nicuşor Bancu, de la Universitatea Craiova, care a ajuns accidentat la lotul naţional şi nu poate fi folosit în cele două partide amicale.

"Selecţionerul Edward Iordănescu a decis în această dimineaţă să îl cheme la lotul naţional pe Raul Opruţ, fundaşul stânga legitimat la AFC Hermannstadt. Nicuşor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problemă medicală şi va rata cu siguranţă meciul cu Irlanda de Nord. Cum şi şansele lui de a fi apt pentru partida din Spania, cu Columbia, sunt minime, stafful tehnic, după ce s-a consultat cu cel medical, a decis să apeleze la Opruţ", au anunţat reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, pe site-ul oficial.

Echipa naţională a României întâlneşte Irlanda de Nord, în data de 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, şi Columbia, la data de 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Raul Opruţ, convocat la echipa naţională, în locul lui Nicuşor Bancu. Decizie de ultim moment a lui Edi Iordănescu