Antena Meniu Search
x

Simona Halep a aflat verdictul medicilor, după accidentarea suferită la Roma

Simona Halep, a treia jucătoare de tenis a lumii, a părăsit turneul de tenis de la Roma încă din turul II al competiţiei, după ce a suferit o accidentare în meciul jucat împotriva nemţoaicei Angelique Kerber.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 14.05.2021, 13:07

Simona Halep utilizează o cârjă după accidentarea de la Roma
Simona Halep s-a accidentat într-un meci din turul II al turneului de la Roma - Facebook Simona Halep
  • Simona Halep începe recuperarea medicală în România.

Halep a controlat startul meciului cu Kerber, jucat miercuri, dar s-a accidentat la mijlocul setului al doilea, după ce câştigase primul act al duelului, scor 6-1.

Simona a acuzat probleme la gamba stângâ. A efectuat un RMN în cursul zilei de joi, la o clinică din Roma, iar vineri a anunţat verdictul medicilor.

Astfel, într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Halep susţine că medicii italieni i-au transmis că RMN-ul a relevat o microruptură musculară suferită la gamba stângă.

Simona Halep, cu gândul la Roland Garros

Simona Halep, care apare într-o poză cu piciorul bandajat şi utilizând o cârjă, a precizat că se întoarce în România pentru a demara procesul de recuperare.

Sportiva noastră nu a precizat exact cât lipseşte de pe teren, însă este puţin probabil ca ea să joace la Roland Garros, competiţie care începe în doar ceva mai mult de două săptămâni. Rămâne de văzut dacă Simona forţează o revenire rapidă pe teren, existând pericolul ca o accidentare mai gravă să o scoată din circuit pentru o lungă perioadă de timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Simona Halep a aflat verdictul medicilor, după accidentarea suferită la Roma