Antena Meniu Search
x

Simona Halep, pe tabloul principal de la Mutua Madrid Open

Simona Halep încearcă să revină în elita tenisului mondial feminin, astfel că a acceptat invitaţia de a participa la Mutua Madrid Open, turneu dotat cu premii în valoare de aproape nouă milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 13:43

Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în elita tenisului mondial feminin
Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în elita tenisului mondial feminin - Profimedia
  • Simona Halep îşi pregăteşte revenirea în elita tenisului mondial feminin.

Simona Halep a primit un wild-card pentru tabloul principal al competiţiei din capitala Spaniei şi a anunţat, prin intermediul unui renumite site de socializare, că a acceptat invitaţia de a juca în Spania.

Simona Halep revine, astfel, la turneul pe care l-a câştigat în 2016, 6-2, 6-4 în finala cu Dominika Cibulkova (Slovacia), şi 2017, 7-5, 6-7, 6-2 în finala cu Kristina Mladenovic (Franţa).

Mutua Madrid Open se desfăşoară în perioada 23 aprilie - 5 mai, iar campioană en-titre este Aryna Sabalenka, din Belarus, care a trecut în finala de anul trecut, scor 6-3, 3-6, 6-3, de Iga Swiatek (Polonia).

Înainte de Mutua Madrid Open, Simona Halep ar urma să participe şi la turneul de aproape 300.000 de dolari de la Rouen (Franţa), desfăşurat în perioada 15-21 aprilie, însă a spus "pas" confruntării cu Ucraina din Billie Jean King Cup, din 12-13 aprilie, în speranţa că se reface la timp după accidentarea suferită la umăr şi poate aborda cu încredere cele două turnee amintite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Simona Halep, pe tabloul principal de la Mutua Madrid Open