Antena Meniu Search
x

Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în meciurile zilei

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția se vede în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 22:41

Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în meciurile zilei
- Profimedia

Spectacolul a fost grantat şi astăzi la World Tennis League 2022. Trei meciuri au fost programate în competiţia care poate fi urmărită în direct pe AntenaPLAY. Startul s-a dat la ora 16:00, cu meciul de dublu dintre perechea Alexander Zverev/Elena Rybakina şi Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime, meci extrem de echilibrat, înheiat în super tie-break.

Liderul WTA, Iga Swiatek, a revenit pe teren. Campioana din acest an de la Roland Garros şi US Open s-a duelat cu Anastasia Pavlyuchenkova, şi a câştigat în minimum de seturi. Dominic Thiem, campionul de la US Open 2020, s-a impus într-un duel dramatic cu Felix Auger-Aliassime, duel care s-a decis după două tie-break-uri.

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care a adus la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în meciurile zilei