Antena Meniu Search
x

Video SuperPrieteni, de Gică Popescu! Cum i-a cunoscut Dan Petrescu pe brazilianul Ronaldo şi Luis Figo: „Acolo se cam strângeau fotbaliştii!

Ce amintiri au SuperPrietenii Popescu şi Petrescu! Pe când juca cu Hagi la Barcelona, Popescu organiza turnee de tenis acasă la el, iar Figo şi Ronaldo brazilianul nu lipseau.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 15:14

Vezi și
  • SuperPrieteni, de Gică Popescu
  • Luis Figo, următorul invitat de lux

Ca jucător, Dan Petrescu s-a duelat cu Figo pe vremea Generaţiei de Aur.

„Avea viteză, forţă, tehnică, de toate. Şi trebuia să-mi folosesc mintea la maximum„, a spus Dan Petrescu la SuperPrieteni powered by Superbet.

Reporterul Gică Popescu l-a vizitat pe Figo la Madrid, pentru un interviu eveniment pe Bernabeu. SuperPrieteni – cu balonul de Aur Figo e miercuri la Antena 1, de la ora 23:45.

Cum i-a cunoscut Dan Petrescu pe brazilianul Ronaldo şi Luis Figo

„L-am cunoscut şi ca prieten pentru că, Gică Popescu fiind naşul meu, prietenul cel mai bun de la naţională, vă daţi seama că mergeam la el la Barcelona şi la el acasă se cam strângeau fotbaliştii. Veneau Ronaldo, venea Figo. Am avut norocul să joc tenis de câmp cu Ronaldo şi să-l cunosc şi pe Figo„, a mai spus Dan Petrescu.

SuperPrieteni, de Gică Popescu | Interviu spectaculos cu Luis Figo, miercuri, 23:45, Antena 1

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul eveniment SuperPrieteni, powered by SuperBet. Primul din cele patru interviuri de top a avut loc la Ovidiu, cu Gică Hagi.

SuperPrieteni de Gică Popescu e şi săptămâna aceasta la Antena 1. Miercuri, de la 23:45, fostul Balon de Aur, Luis Figo, îşi povesteşte viaţa într-un interviu eveniment pe stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » SuperPrieteni » SuperPrieteni, de Gică Popescu! Cum i-a cunoscut Dan Petrescu pe brazilianul Ronaldo şi Luis Figo: „Acolo se cam strângeau fotbaliştii!