Antena Meniu Search
x

Video SuperPrieteni, de Gică Popescu | „De mic e obişnuit cu banderola!” Ianis Hagi, aşteptat să fie liderul echipei naţionale de Gică Hagi şi Gică Popescu. „A crescut mult!”

Gică Hagi şi Gică Popescu l-au lăudat pe Ianis Hagi, pe care îl vor căpitan la echipa naţională. "De mic e obişnuit cu banderola", au glumit cei doi la SuperPrieteni.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 18:49

Vezi și

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul eveniment SuperPrieteni, powered by SuperBet. Primul din cele patru interviuri de top a avut loc la Ovidiu, cu Gică Hagi.

SuperPrieteni | Ianis Hagi, aşteptat să fie liderul naţionalei de Gică Hagi şi Gică Popescu

„Regele” s-a mândrit cu fotbaliştii pe care i-a crescut la Academie. Printre imaginile de colecţie ce stau la loc de cinste se găsesc şi cele cu fiul său, Ianis. Gică Hagi a privit cu mândrie la poza în care Ianis purta în premieră tricoul echipei naţionale. „A crescut mult”, a spus Hagi, în faţa panoului „premianţilor”.

„- Manea (n.r. de la CFR Cluj) care a plecat. Aici e Nedelcu (n.r. de la FCSB), băiatul din ’97. Şi aici am pus o poză cu Ianis.

– Ianis!

– Cu lotul naţional.

– Ăsta cred că e primul meci la naţională.

– La 14 ani, da. 14 ani avea!

– Asta…!

– Acum a crescut foarte mult!

– De mic era obişnuit cu banderola.

– Da! La lot a fost căpitan.

– Asta e de la tine. Asta e din familie, personalitatea!

– Aşa!”, au dialogat cei doi foşti lideri ai „Generaţiei de Aur”, la SuperPrieteni.

SuperPrieteni de Gică Popescu e şi săptămâna viitoare la Antena 1. Miercuri, de la 23:45, Balonul de Aur Luis Figo îşi povesteşte viaţa într-un interviu eveniment pe stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » SuperPrieteni » SuperPrieteni, de Gică Popescu | „De mic e obişnuit cu banderola!” Ianis Hagi, aşteptat să fie liderul echipei naţionale de Gică Hagi şi Gică Popescu. „A crescut mult!”