Antena Meniu Search
x

Video SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dialog savuros Gică Popescu – Luis Figo: „Cum e să trăieşti numai cu femei în casă?” / „Mă simt ca un şeic, dar nu le contrazic niciodată!”

Luis Figo e următorul super prieten care-şi spune povestea în filmul reporterului Gică Popescu. Balonul de Aur, care a făcut istorie la Real şi Barcelona, a profitat de ocazie ca să scape de femeile de acasă.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 18:06

Vezi și
  • SuperPrieteni, de Gică Popescu
  • Dezvăluiri savuroase făcute de Lusi Figo

Luis Figo e căsătorit cu un super model, Helen Svedin. Cei doi locuiesc la Madrid şi au trei fete. Gică Popescu l-a întrebat pe SuperPrietenul Figo cum se descurcă. Popescu are o fată şi un băiat.

„Cum e să trăieşti într-o casă unde sunt numai femei?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Luis Figo. „Mă simt ca un şeic, dar nu le contrazic niciodată. Sunt minunate, dar, sincer, sunt zile când ajung sa am capul aşa„, a fost răspunsul lui Figo.

„Ţi-am zis, eu îmi iau sacul şi mă duc la sală. „Fetelor, voi rămâneţi aici. Eu am plecat!„, a completat Gică Popescu.

SuperPrieteni powered by Superbet! Fostul capitan al Barcelonei, Gică Popescu şi „Balonul de Aur”, Luis Figo, îşi povestesc amintirile minunate din fotbal şi nu numai, miercuri seara, la Antena 1, de 23.45.

Cum i-a cunoscut Dan Petrescu pe brazilianul Ronaldo şi Luis Figo: „Acolo se cam strângeau fotbaliştii!

Ce amintiri au SuperPrietenii Popescu şi Petrescu! Pe când juca cu Hagi la Barcelona, Popescu organiza turnee de tenis acasă la el, iar Figo şi Ronaldo brazilianul nu lipseau.

„L-am cunoscut şi ca prieten pentru că, Gică Popescu fiind naşul meu, prietenul cel mai bun de la naţională, vă daţi seama că mergeam la el la Barcelona şi la el acasă se cam strângeau fotbaliştii. Veneau Ronaldo, venea Figo. Am avut norocul să joc tenis de câmp cu Ronaldo şi să-l cunosc şi pe Figo„, a mai spus Dan Petrescu.

Reporterul Gică Popescu l-a vizitat pe Figo la Madrid, pentru un interviu eveniment pe Bernabeu. SuperPrieteni – cu balonul de Aur Figo e miercuri la Antena 1, de la ora 23:45.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » SuperPrieteni » SuperPrieteni, de Gică Popescu! Dialog savuros Gică Popescu – Luis Figo: „Cum e să trăieşti numai cu femei în casă?” / „Mă simt ca un şeic, dar nu le contrazic niciodată!”