Antena Meniu Search
x

Video Cât costă noul smartphone Pixel 6a, lansat de Google. Precomenzile încep pe 21 iulie

Ca în fiecare an, Google vrea să înceapă vara cu noutăţi. Aşadar, zilele aceasta am avut parte de conferinaţa anuală în care gigantul anunţă noile produse. Pe lângă actualizările pe care le-a anunţat pentru următoarea versiune a sistemului său de operare, Google a lansat şi telefonul Pixel 6a, căştile Pixel Buds Pro şi pentru prima dată, anul acesta, avem şi primul Pixel Watch. Am avut și câteva teaser-uri pentru o tabletă Pixel și telefoane Pixel 7 și 7 Pro, acestea din urmă fiind programate pentru toamnă. S-a evidențiat și traducerea instantanee, iar Google a oferit şi câteva detalii despre ochelarii săi AR. 

de Redactia Observator

la 21.05.2022, 09:43

Vezi și

Noul telefon anunţat de Google s-ar putea să nu fie cel mai bun smartphone de anul acesta, dar aduce, cu siguranţă, multe noutăţi interesante. Una dintre ele fiind preţul. Pixel 6a se vinde cu 449 de dolari şi vine la pachet cu cipul Tensor de la Google, cu cipul de securitate Titan M2, dar şi cu suport 5G. Poate fi precomandat din 21 iulie. Despre următoarea generaţie de Pixel, Google nu a dat foarte multe detalii. Nu ştim nici preţul, nici data lansării. Dar ştim că va rula Android 13 şi va folosi următoarea generaţie de cip tensor. 

Google a prezentat şi un nou model de căşti

Acestea sunt primele Pixel Buds care încorporează anularea activă a zgomotului și tehnologiile Google pentru o izolare mai bună a sunetului. Odată cu prima actualizare vor primi şi opţiunea de audio spaţial, iar în caz că le rătăciţi, le veţi putea găsi prin aplicaţia Find My Device. Câştile pot fi precomandate începând cu 21 iulie la prețul de 199 de dolari.

Din dorinţa de a-şi completa ecosistemul, asemenea rivalilor săi, Google anunţat şi lansarea primului său smartwatch. Mult aşteptatul Pixel Watch are un design circular bombat, rulează pe softul de ceas inteligent de la Google şi include câteva funcţii de urmărire a sănătăţii pe care le găsiţi şi pe Fitbit. Google nu a anunţat încă un preţ pentru primul său smartwatch, dar a spus că va fi vândut ca un produs premium şi va fi lansat în toamnă. 

Pe acelaşi subiect

Google a fost zgârcit cu detaliile în ceea ce priveşte noile produse, dar spre finalul conferinţei a prezentat ceea ce pare a fi un proiect de ochelari AR în curs de dezvoltare. Directorul companiei a sugerat că noii ochelari inteligenţi vor avea o funcţie de transcriere şi traducere în timp real, adică un fel de subtitrări pentru viaţa reală. 

Şi Google Maps primeşte update-uri

Aplicaţia va avea un nou mod de explorare 3D, care vă permite să navigaţi prin oraş într-o manieră cât mai realistică. Pe măsură ce setul de date se extinde, modelul 3D va include şi imagini din interiorul locaţiilor, precum restaurante, baruri sau hoteluri. Iar anul acesta, funcţia rutelor ecologice ajunge şi în Europa. Aşadar veţi putea alege traseul şi în funcţie de consum, nu doar de durată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Cât costă noul smartphone Pixel 6a, lansat de Google. Precomenzile încep pe 21 iulie