Antena Meniu Search
x

(P) Daibau: Într-un singur loc executanți, produse și prețuri

Această platformă online conectează meșterii și clienții. În ultima vreme, dacă doriți să renovați o clădire veche, casă, cabană, apartament sau construiți, căutarea meșterilor buni și obținerea unei oferte a devenit tot mai dificilă. Sunt puțini meșteri buni, iar la cei mai buni se poate ajunge doar prin recomandare. Dorința să creați ceva nou și original întâmpină dificultăți și limitări de la bun început.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 09:43

Pentru arhitecți și clienții lor, căutarea executanților, ofertelor și a materialelor este, de asemenea, dificilă. Cererea pentru meșteri buni este mult mai mare decât oferta, iar arhitecții sunt adesea dezamăgiți pentru că proiectul nu este realizat așa cum a fost prevăzut.

Cum să obțineți cea mai bună ofertă

Nici rețelele de socializare, nici agențiile de marketing nu au reușit să digitalizeze industria construcțiilor, în ciuda numeroaselor încercări. Domeniul construcțiilor este una dintre ramurile economice cel mai puțin digitalizate. Eficiența și productivitatea sunt la un nivel scăzut. În timp ce până la 75% dintre companiile de construcții consideră că digitalizarea va mări productivitatea industriei, doar 20% dintre ele au început să își digitalizeze afacerea și publicitatea.

Dar, cu peste un milion de vizitatori, peste 70.000 de meșteri și o afacere dezvoltată pe 12 piețe europene, Daibau reușește ceea ce mulți nu reușesc să facă - să unească online arhitecții, investitorii, meșterii și executanții. Platforma Daibau a fost înființată de arhitecții Martin Pelcl i Gregor Černelč. Au intrat în afacere din nevoia de a găsi ei înșiși executanți de calitate.

Daibau

Platforma Daibau a fost înființată de către arhitecții Martin Pelcl i Gregor Černelč

Daibau oferă posibilitatea de a găsi cea mai bună ofertă de calitate pentru executarea

lucrărilor

„Ca tineri arhitecți, am realizat că este dificil să găsim executanți de calitate și la prețuri accesibile. Aceasta este o industrie în care recomandările se dau în mare parte din vorbă în vorbă și, din moment ce ne aflăm în era comunicațiilor digitale, ni s-a părut ciudat că nu există nicio platformă sau serviciu care să reunească executanții și meșterii, pe de o parte, și utilizatorii pe de altă parte, adică beneficiarii serviciilor” – spune Martin pentru observatornews.ro.

Martin și Gregor au decis să unească industria construcțiilor și publicitatea pe internet. Au eliminat toate barierele în calea găsirii produselor, serviciilor, prețurilor și meșterilor, celor mai bune oferte și materiale disponibile. Au făcut procesul de căutare mai ușor, digitalizat, automatizat și simplificat. Rezultatul este o platformă online care accelerează procesul de digitalizare și atrage un număr mare de utilizatori noi și mulțumiți.

Căutare simplificată

Daibau oferă o serie de beneficii utilizatorilor. În primul rând, le oferă posibilitatea de a găsi și compara executanți, materiale, produse și servicii într-un singur loc și de a alege cea mai bună ofertă. Oferă, de asemenea, sfaturi și prețuri orientative pentru lucrările individuale și materiale. În secțiunea Revista puteți găsi articole cu sfaturi și știri din lumea arhitecturii, construcțiilor și amenajărilor interioare care abordează tematic fazele de executare ale unei construcții: amenajări, instalații, izolații, aer condiționat, acoperișuri, fațade, tâmplărie, zugrăveli, tencuieli, șapă, pardoseli, prelucrarea metalelor, mobilier, întreținere, service și  multe altele.

Pe lângă alegerea executantului și a materialului potrivit, Daibau ajută utilizatorii să-și calculeze prețul aproximativ al lucrărilor folosind Calculatorul. Această opțiune facilitează procesul de planificare financiară a construcției sau renovării. Pe platformă puteți găsi peste 1.600 de prețuri medii pentru materiale și servicii.

DaiBau oferă peste 16.000 de executanți din țară, care activează în peste 250 de subcategorii

Executanții beneficiază de o perioadă de probă și o abordare mai complexă a vânzărilor, iar în scurt timp ne-am dezvoltat

Modelul de afaceri se bazează pe abonamentele utilizatorilor. Fiecare companie interesată, executant sau meșter plătește un abonament care îi facilitează contactarea clienților potențiali. Cel mai important, Daibau nu percepe un procent din munca depusă. „Am introdus o perioadă de probă pentru utilizatorii noștri și o abordare mai complexă a vânzărilor, iar în scurt timp ne-am dezvoltat”, subliniază Martin.

Căutările se concentrează pe executanții mici și mijlocii, precum și pe profesioniști independenți. Daibau le oferă oportunitatea de a-și promova serviciile și produsele și de a-și îmbunătăți semnificativ afacerea prin găsirea sigură a clienților noi (în țară și în străinătate). Fiecare executant deține un profil în cadrul platformei unde se pot vedea evaluările utilizatorilor, un scurt portofoliu cu proiectele finalizate, numărul de angajați și anii de experiență și datele de contact.

Utilizatorii mulțumiți sunt cea mai bună recomandare

Daibau în România

Vă interesează cât costă înlocuirea faianței și a gresiei în baie sau cum să instalați încălzirea în pardoseală? Cât ar costa construirea unei case la cheie? Cât costă amenajarea curții?

Daibau este prezent în România din 2019 și oferă peste 16.000 de executanți disponibili în 13 categorii și chiar mai mult de 250 de subcategorii. De la lansarea platformei, au fost publicate peste 30.000 de proiecte folosind daibau.ro.

Fie că sunteți în căutarea unui executant, a unui sfat sau a prețurilor materialelor, Daibau este asistentul dumneavoastră de încredere în construcție și renovare. Un număr mare de utilizatori noi și mulțumiți este cea mai bună recomandare pentru a începe singuri să utilizați această platformă de publicitate. Găsirea executanților potriviți și a ofertelor potrivite nu a fost niciodată mai ușoară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » (P) Daibau: Într-un singur loc executanți, produse și prețuri