Antena Meniu Search
x

Video Studiu: Românii se simt deconectaţi fără tehnologie. 65% devin agitaţi dacă nu au baterie la telefon

Ce faci dacă rămâi fără baterie la telefon şi nici nu poţi să-l încarci? Poate fi chiar frustrant, iritant, enervant. Ei bine, potrivit unui studiu, mai mult de jumătate dintre români se simt deconectaţi fără tehnologie. 

de Redactia Observator

la 22.10.2021, 13:02

Vezi și

Începem cu, probabil, cel mai important procent al studiului: 65 la sută dintre români spun că devin agitaţi, şi chiar panicaţi în momentul în care telefoanele li se descarcă. Nu este totuşi de mirare, având în vedere că mai bine de jumătate dintre cei chestionaţi petrec peste 4 ore pe zi pe smartphone, în vreme ce 22 de procente, mai bine de 8 ore pe zi. 

Un simplu dispozitiv ne-a schimbat comportamentul şi în alt sens: nu mai avem răbdare odată cu creşterea vitezei de procesare a datelor a dispozitivelor inteligente. Este şi motivul pentru care rapiditatea este cea mai căutată funcţie a telefoanelor. Camera şi bateria care să reziste cât mai mult sunt următoarele aspecte importante în achiziţia unui smartphone, ulterior, contează spaţiul de stocare, potrivit studiului. 

Când vine vorba despre utilitate, mai ales în pandemie, cei mai mulţi folosesc telefonul ca să ţină legătura cu cei apropiaţi. Cititul ştirilor şi vizionarea serialelor de pe telefon ocupă următoarele poziţii în clasament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Studiu: Românii se simt deconectaţi fără tehnologie. 65% devin agitaţi dacă nu au baterie la telefon