Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noile tablete Huawei MatePad T8 și Huawei MatePad Pro, ideale pentru toate vârstele – copii, adolescenți și adulți

Noile tablete Huawei MatePad T8 şi MatePad Pro îţi oferă acces la cursuri online, task-uri profesionale şi divertisment. Peste 500 de aplicaţii româneşti pot fi accesate prin Huawei AppGallery pe noile tablete.

de Redactia Observator

la 26.06.2020 , 13:26

  • 500 de aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery
  • Uşurează-ţi munca de acasă cu Huawei MatePad Pro

Tabletele reprezintă alegeri inspirate pentru diverse activități și nevoi. Dar și pentru orice buget? Tocmai pentru a oferi tehnologie de ultimă oră pentru toate buzunarele, HUAWEI a lansat atât Huawei MatePad T8, tableta cea mai accesibilă și ideală pentru copii, dar și MatePad Pro, tableta vârf de gamă care devine un dispozitiv extrem de util pentru profesioniști.

Protecție oculară multistrat pe noile Huawei MatePad T8, pentru siguranța copiilor 

Perioadele foarte lungi petrecute în fața ecranului pot avea efecte negative asupra ochilor, în special la copii. Astfel, Huawei MatePad T8 a apelat la tehnologia de protecţie oculară multistrat, ceea ce înseamnă că părinții și copiii pot fi siguri că vederea lor nu va avea de suferit în urma utilizării acesteia.

Articolul continuă după reclamă

Huawei MatePad T8 implementează modul Eye Comfort, care reduce nivelul de lumină albastră produsă de ecran, dar şi modul eBook, care prin ajustarea contrastului, luminozităţii, clarităţii şi saturaţiei culorilor, afişează conţinut cu efect asemănător hârtiei, oferind nu doar protecţie, ci şi o experienţă de lectură excelentă.

Postura utilizatorului și timpul petrecut în fața tabletei au şi ele un rol la fel de important. Aici se dovedesc utile alerta de postură și gestionarea timpului din Huawei Kids Corner, preinstalat pe tabletă. Impactul pe care ecranul îl are asupra ochilor este determinat de perioada de timp petrecută privind dispozitivul fără pauză. Prin gestionarea timpului, aplicația Kids Corner le permite părinților să stabilească durata de utilizare, pentru ca juniorii să știe atunci când este momentul să ia o pauză.

Uşurează-ţi munca de acasă cu Huawei MatePad Pro

Munca de acasă a schimbat rutina zilnică a oamenilor şi a transformat nevoile acestora. Pentru a obține un randament sporit, mulți profesioniști au ales să achiziționeze Huawei MatePad Pro, vârful de gamă al companiei, o tabletă de ultimă generație, dotată cu capabilități unice de creștere a eficienței.

MatePad Pro oferă funcții de mobile office fără precedent, prin integrarea tehnologiilor inovatoare ale HUAWEI atât pe partea hardware, cât și pe cea software.

Tableta este echipată cu funcția HUAWEI APP Multiplier care, atunci când este activată, poate să afișeze două ferestre din aceeași aplicație în modul Peisaj. Aceasta asigură un nivel mai profund de implicare și noi interacțiuni în programe complexe, multistratificate.

Multi-screen Collaboration este o altă funcție inovatoare a Huawei MatePad Pro care facilitează munca de la distanță. Pentru a crea un document pe tabletă, sunt adesea necesare referințe sau informații de fundal, ceea ce implică accesări multiple și incomode pe telefon și tabletă. Cu Multi-screen Collaboration, afișarea interfeței telefonului pe ecranul tabletei devine posibilă și conținutul din ambele dispozitive poate fi vizualizat dintr-o privire.

Cu un ecran de 10,8 inci și o rezoluție 2K, Huawei MatePad Pro oferă protecție ochilor, printr-o gamă largă de funcții liniștitoare pentru ochi, inclusiv filtru de lumină albastră, memento pentru postură, memento fotosensibil, memento de mișcare și un mod e-book.

500 de aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery - Antenaplay.ro poate fi și ea accesată de pe ecranul tabletelor!

HUAWEI oferă peste 500 de aplicaţii locale şi zeci de mii de aplicații globale în cel de-al treilea magazin internațional de aplicații, Huawei AppGallery, disponibil și pe cele două tablete.

În AppGallery găseşti toate aplicaţiile tale preferate, de la știri și banking, la divertisment și socializare: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Cinemagia, Ziare.com, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online sunt doar câteva nume prezente în biblioteca virtuală.

Pentru activitățile profesionale, printre aplicațiile internaționale disponibile în AppGallery care se bucură de cel mai mare număr de descărcări se află pachetul Microsoft Office, foarte util pentru activitățile profesionale. Veștile bune nu se opresc aici. Poți accesa și alte aplicații care au intrat recent în AppGallery, precum Bolt, Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, My Edenred sau Regina Maria.

Pe lângă aplicațiile utile pentru activitățile de zi cu zi, există și o aplicație care te ajută să pornești la drum cu noua tabletă customizată, alături de datele pe care le aveai deja în cea veche, în doar câteva minute. Aplicația Phone Clone face posibilă conectarea noului dispozitiv cu cel vechi și te ajută să transferi aplicațiile, fotografiile și toate celelalte date importante pentru tine, indiferent de sistemul de operare al tabletei pe care obișnuiai să o folosești (iOS sau Android).

Aplicații de educație pentru copii

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație și recomandă pentru MatePad T8 aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro sau aplicaţia Mondly. Aplicația Kids Corner vine, de asemenea, preinstalată pe Huawei MatePad T8 și le oferă copiilor un spațiu virtual sigur, în care pot explora o mulțime de jocuri interesante.

Cum poți rămâne conectat cu toate noutățile din AppGallery? Poți accesa pagina de Facebook sau contul de Instagram.

HUAWEI te invită la concurs: Instalați și câștigați

Până pe 1 iulie, utilizatorii se pot bucura de nouă etapă a campaniei „Instalați și câștigați”, prin intermediul căreia își pot activa servicii suplimentare în AppGallery, prin intermediul punctelor HUAWEI, pe care le pot obține prin instalarea unor aplicații prezente în magazinul virtual. Cum te poți înscrie? Află mai multe din platforma dedicată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Tehnologie » Noile tablete Huawei MatePad T8 și Huawei MatePad Pro, ideale pentru toate vârstele – copii, adolescenți și adulți