Video 6.000 de români au ales să îşi petreacă Revelionul în staţiunile turistice din Gorj. Cum vor fi aşteptaţi oaspeţii de gazde
Tradiţia cere să avem peşte pe masa de Revelion dar... pofta cere şi multe şi diferite preparate din carne de porc. Ajungem acum într-o pensiune din Gorj, la poalele munţilor, să vedem ce ne-au pregătit gazdele de acolo.
Într-o pensiune din localitatea Baia de Fier. Un platou cu care vor fi întâmpinaţi invitaţii: caltaboşi, cârnaţi afumaţi, tobă, muşchiuleţ, sunculiţă şi o brânză.
Turiştii care vor ajunge la această pensiune vor primi şi pomana porcului şi va fi pregătită chiar aici, toate udate cu o ţuică fiartă. Chiar dacă vremea de afară ne duce cu gândul la Paşte, nu vom avea zăpadă, foarte mulţi turişti au ales zonele turistice din Gorj.
De Revelion vor petrece aici peste 6.000 de turişti din toate colţurile ţării.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰