Antena Meniu Search
x

Video Biletele de avion către cele mai frumoase oraşe ale Europei au devenit un chilipir: Cu doar 10 euro putem ajunge la Paris, Milano sau Viena

O evadare. Asta caută mulţi turişti într-o perioadă neagră pentru România. Cum multe ţări au deja majoritatea populaţiei imunizată, vrem să gustăm şi noi din iluzia unei vieţi normale într-o scurtă vacanţă. Preţul biletelor de avion ne ajută. Cu doar 10 euro putem ajunge la Paris, Milano sau Viena.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 07:18

Vezi și

Londra, Viena, Paris sau Veneţia sunt acum la câţiva lei distanţă. Un zbor către cele mai frumoase oraşe ale Europei a devenit un chilipir, iar un city break – o ofertă de nerefuzat. 

Marius Berca, manager operațional agenție de turism: Cine își dorește să meargă, de exemplu, la Roma pentru un city break - asta înseamnă 3 nopți de cazare, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus - pachetul pleacă de la 70 de euro de persoană. Bruxelles de la 85 euro, Viena de la 98 de euro, Barcelona de la 130 de euro, Paris de la 140 de euro.

Citește și: Cele mai frumoase orașe mici din Europa

Accesibile sunt şi Antalya, Milano sau Viena. Iar pentru a vedea piramidele din Egipt - un bilet de avion dus-întors costă acum în jur de două sute euro.

Pe acelaşi subiect

Adina Cojocariu, director vânzări agenție de turism: Este una dintre destinațiile de top pentru pasionații de scufundări, iar iubitorii de istorie pot vizita și piramidele din Cairo, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice.

Oferte tentante pentru sărbătorile de iarnă

Deja, operatorii de turism se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. Cu mai puţin de 100 de euro, putem ajunge la faimosul Târg de Crăciun din Viena.

Marius Berca, manager operațional agenție de turism: Am avut, avem și o să mai avem în continuare bilete care pleacă de la 9,99 euro de persoană, doar transportul cu avionul, poate sa ajungă până la 60-90 de euro/persoană, dus-întors.

''Excelent! Sunt distanțe mai scurte în România, unde plătești mai mult cu trenul, în condițiile pe care le cunoaștem cu toții, deci... e super ok!''

''Este foarte bine!''

Sunt însă și turişti care nu se uită câţi bani dau pe drum. Mai important este ce găsesc la capătul călătoriei. 

''Nu contează cât costă, contează condițiile pe care le ai la destinație.''

Marius Berca, manager operațional agenție de turism: Aceste oferte nu vor fi pentru toată perioadă. Vor fi niște locuri limitate. 

Aşa că timpul înseamnă bani: cine se grăbeşte acum, poate călători într-un oraş de vis pe câţiva lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Biletele de avion către cele mai frumoase oraşe ale Europei au devenit un chilipir: Cu doar 10 euro putem ajunge la Paris, Milano sau Viena