Antena Meniu Search
x

Video Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se găseşte în România. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare

Cu gândul la ultima zi înainte de o nouă săptămână de lucru, turiștii s-au relaxat la cea mai mare piscină naturală din estul Europei. Amenajată în județul Maramureș, pe o suprafață de 18.000 de metri pătrați, locul este destinația perfectă inclusiv pentru iubitorii sporturilor nautice. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 25.07.2022, 16:20

Vezi și

Înconjurată de munţi, cea mai mare piscină naturală din Europa de Est se află în comuna Cicârlău, din judeţul Maramureş. Sute de turişti vin în fiecare weekend să se bucure de peisajul de vis. 

''Am venit pentru prima dată. Apa e super plăcută, peisajul foarte frumos, e altceva faţă de piscinele din oraş. E super.'' 

''Foarte frumos e aici, la prima impresie este superb. Barul de aici din mijloc mi se pare super ok.''

Turiştii se înghesuie la cea mai mare piscină naturală din Europa de Est

Pe acelaşi subiect

Andrei a venit tocmai din Canada, în concediu în România, şi a ales piscina naturală ca să-şi petreacă ziua alături de copii.

''Apa e ok, lumea e bună, nu e prea scump, destul de mişto.''

Apa nu e doar pentru bălăceală. E loc şi pentru cei care vor să practice sporturi nautice. 

''Foarte fain.

De ce vii aici?

Îmi place că e lac natural. Chiar îmi place pentru că e foarte spaţios.'' 

''Foarte bine.

Apa cum e?

E şi caldă şi rece, medie. 

Nu ţi-e frică pe paddle?

Nu.''

Andrei Cosmin Măgurean, reprezentant piscină: Clienţii care vin în vizită la noi beneficiază de întreaga piscină, locul de joacă pentru copii, terenurile de volei, zona de hamace unde avem hamace şi beduri. 

Intrarea costă 15 lei în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend. Iar pentru cei care vor să închirieze un paddleboard, preţul este de 30 de lei pe oră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Cea mai mare piscină naturală din estul Europei se găseşte în România. Are 18.000 de metri pătrați şi este o oază de relaxare