Antena Meniu Search
x

Video Cele mai ieftine și sigure destinaţii pentru călătoriile cu maşina. România se află în top 5

Vă prezentăm cele mai ieftine destinații pentru călătoriile cu mașina, dar și cele mai sigure. Avem surprize atât în ceea ce privește țările din clasament. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.06.2021, 14:33

Vezi și

România este pe locul 5 în top cele mai ieftine destinații pentru călătoriile cu mașina în clasamentul țărilor din Europa. Are preţuri mici, accesibile. Şi vorbim despre prețul la combustibil, cazare, parcare și politicile de taxare pentru drumuri. Ucraina ocupa locul fruntaș, urmată de Lituania, Rusia și Polonia. 

În ceea ce priveşte închirierile auto Slovacia ocupă primul loc, urmată de Letonia, Slovenia, România şi Polonia. Pe de altă parte, nu același lucru îl putem spune despre țara noastră în ceea ce privește siguranţa şi infrastructura. 

Romania nu mai este aici nici măcar în top 10 cele mai sigure state - ne referim la condițiile de drum și numărul de accidente. Elveția este în top, alaturi de Olanda, Germania, Austria și Suedia. 

Nici la categoria trafic și sustenabilitate nu stăm mai bine. Nu găsim România în top. Aici este vorba despre factori care afectează condițiile de trafic, factori precum poluarea aerului și numărul de mașini pe 1000 de locuitori. Clasamentul aici este condus de Olanda, apoi Norvegia pe doi urmate de Finlanda, Islanda și Suedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Cele mai ieftine și sigure destinaţii pentru călătoriile cu maşina. România se află în top 5