Antena Meniu Search
x

Video Turiştii îşi îndreaptă atenţia către locuri izolate. Topul insulelor care pot fi închiriate pentru vacanţe

Mai sunt câteva zile până la începutul verii calendaristice, iar pentru iubitorii de călătorii planurile de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Şi cum pentru mulţi siguranţa este prioritară în timp de pandemie, aleg locuri izolate precum insule private. Publicaţia Travel and Leisure a făcut o listă cu insule care pot fi închiriate la preţuri accesibile.

de Greta Gavrilă

la 27.05.2021, 18:35

Foto thumbnail: Vedere aeriană a unei insule din Belize / Shutterstock Vezi și

Cele mai multe insule private disponibile pentru a fi închiriate sunt localizate în Marea Caraibelor. Şi arhipelagul filipinez vine cu oferte de nerefuzat. 

În Filipine insula Brother poate fi închiriată cu doar 500 de lei pe noapte, de persoană. Condiţia este ca turiştii să vină în grupuri de minimum patru persoane şi să petreacă cel puţin două nopţi. Cei care aleg să petreacă vacanţa aici pot face snorkeling şi să se plimbe cu kayakul.

În Caraibe, Honduras oferă turiştilor un paradis întins pe 16 hectare, plaje cu nisip alb, vegetaţie din plin şi condiţii de cazare de 5 stele. Aici, o noapte de cazare se ridică la 1.000 de lei de persoană şi poate găzdui grupuri de 20 de turişti. 

Şi autorităţile din Bahamas încearcă să atragă vizitatorii care vor o vacanţă departe de agitaţie. Aici turiştii pot practica sporturi nautice, se pot plimba cu barca sau pur şi simplu se pot bucura de cele trei plaje ale insulei. 

Belize vine cu o ofertă pentru cupluri care pot închiria o insulă privată, înconjurată de ape turcoaz. Cuplul are la dispoziţie un restaurant, un bar şi un întregul personal. Totul la doar 1.500 de lei pe noapte. 

Lista continuă cu o insulă din Panama care oferă turiştilor o experienţă autentică. Cazarea într-una dintre cele şase căsuţe ecologice de pe apă, decorate în stil tradiţional. În plus, personalul îi învaţă pe turişti obiceiurile locului. Totul pentru 4 mii de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Travel » Turiştii îşi îndreaptă atenţia către locuri izolate. Topul insulelor care pot fi închiriate pentru vacanţe