Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Drumul din Nori" fascinează turiştii care vin în România. Meterorologii au anunţat când vin ninsorile puternice pe Transfăgărăşan

Cu siguranţă Transfăgărăşanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din întreaga lume trebuie admirat în orice perioadă a anului. Şi cum prima ninsoare mai serioasă va închide circulaţia, turiştii au profitat de weekend şi au făcut un pic de mişcare, mai ales că vremea a fost una bună. 

de Andrei Naiţă

la 07.10.2024 , 10:01

Cu aparatele foto în mână, turiştii au urcat pe Transfăgărăşan, supranumit şi Drumul din Nori. Şi cum vremea este schimbătoare de la o oră la alta, odată ce au urcat spre Bâlea Lac, vizitatorii au avut parte de peisaje de poveste.

- E cel mai spectaculos din Europa

- Este senzaţional. 

Vezi și

Săptămâna trecută, crestele Făgăraşilor au fost acoperite cu ninsoare, însă din cauza temperaturilor ridicate, stratul de omăt s-a topit. 

Pe acelaşi subiect

Şi turiştii străini au rămas impresionaţi de frumuseţea locului. 

- Sunt fericit că mă aflu aici, îmi place foarte mult. 

Când va avea loc prima ninsoare serioasă pe Transfăgărăşan

Şi pentru că fluxul de turişti este unul ridicat, autorităţile au montat pe Transfăgărăşan zece panouri prin care oamenii sunt avertizaţi că hrănirea urşilor este intezisă. Măsura a fost luată după ce turiştii s-au apropiat prea mult de urşi pentru a-i hrăni. 

Meteorologii estimează că prima ninsoare serioasă pe Transfăgărăşan va avea loc luna viitoare, aşa că cei care vor să se bucure de peisaje de vis trebuie să se grăbească. 

Andrei Naiţă Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Travel » "Drumul din Nori" fascinează turiştii care vin în România. Meterorologii au anunţat când vin ninsorile puternice pe Transfăgărăşan