Antena Meniu Search
x

Video După 7 ani de procese, Cetățuia Brașovului revine în administrarea statului. În ce stare se află acum monumentul

După un proces care a durat 7 ani, justiţia a decis că Cetățuia Braşovului trebuie predată statului. Societatea care a deținut imobilul din anul 1990 a anunţat că va preda stabilimentul către Statul Român, iar transferul se va face prin intermediul ANAF Braşov. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.02.2023, 08:27

Vezi și

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Edificiul va ajunge de la Direcția Generală Regională a Dinanțelor Publice Brașov la Primăria Brașov. Vor fi nevoie de investiții extrem de mari deoarece au fost 7 ani în care Cetățuia de pe dealul Straja în care nu s-a intervenit și în care zidurile zidurile s-au degradat extrem de tare. Va trebui făcută o evaluare stadiului în care a ajuns acest obiectiv turistic de maximă importanță din centrul țării și, după aceea, administratorul, adică Primăria Brașov, va trebui să găsească o sursă de finanțare pentru lucrările complexe de reabilitare și punerea în valoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » După 7 ani de procese, Cetățuia Brașovului revine în administrarea statului. În ce stare se află acum monumentul