Antena Meniu Search
x

Video Glamping: camping de lux printre blocuri. Brașovul, din ce în ce mai căutat pentru oaza de liniște din mijlocul orașului

A apărut un mod inedit de a face turism: la cort sau la căruţă în mijlocul oraşului. În Braşov, s-a deschis un camping de lux printre blocuri. Turiştii sunt încântaţi să petreacă câteva zile într-o oază, printre betoane.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.08.2022, 23:44

Vezi și

Între blocurile înalte din centrul oraşului Braşov a apărut o oază de relaxare: glamping. Adică un camping de lux.

Turiștii sunt fascinați de locație

Irina și Toni locuiesc în București. Au vrut să evadeze departe de marele oraş, şi-au pus laptopurile în bagaj și s-au cazat... la căruță!

Toni Bunăiașu, turist: „Mintea mea nu putea să perceapă, văzând fotografii de aproape, văzând atât de mulţi copaci, natură , am zis ok, asta e undeva în sălbăticie şi am observat că suntem între blocuri. A fost un impact foarte puternic.”

Irina Stoica, turistă: „E foarte multă vegetaţie, e foarte frumos cum au amenajat grădina şi practic te transpune aşa într-o altă lume. E prima noastră experienţă de genul ăsta.”

Corturile şi căruţele au în jur de 12 metri pătrați şi sunt amplasate într-o livadă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Travel » Glamping: camping de lux printre blocuri. Brașovul, din ce în ce mai căutat pentru oaza de liniște din mijlocul orașului