Antena Meniu Search
x

Video Idei de city break pentru a petrece Valentine's Day

Suntem în luna în care sărbătorim iubirea iar dacă zilele trecute v-am dat idei pentru destinaţiile din ţară în care să petreceţi câteva zile în doi, de această dată vă aducem inspiraţie, în cazul în care vreţi să ieşiţi puţin din ţară. O vacanţă romantică ar putea fi cadoul perfect de ziua îndrăgostiţilor. 

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 08.02.2022, 12:55

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Parisul este fără doar şi poate primul pe listă, însă este şi cea mai scumpă destinaţie de pe lista pe care o vom vedea astăzi. Pentru 250 de euro de persoană primeşti biletul de avion dus-întors, cu toate taxele incluse şi 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus. 

 Mergem mai departe şi vă recomand Lisabona. Poţi ajunge acolo, de Valentine`s Day, cu doar 175 de euro de persoană, preţ în care ai incluse avionul şi 3 nopţi de cazare la un hotel de 3 stele, plus mic-dejun. Ce puteţi face pentru o atmosferă romantică? Un concert de fado, o plimbare pe malul fluviului Tejo şi o cină apetisantă cu vedere la întregul oraş.

Un city break de Valentine`s Day la Praga costă aproximativ 235 de euro de persoană în această perioadă, preţul acoperind avionul dus-întors, dar şi cazare cu mic-dejun pentru 3 nopţi, la hotel de 3 sau 4 stele.

Şi evident că de pe listă nu putea lipsi Viena. Pentru o escapadă romantică aici puteţi plăti puţin peste 100 de euro de persoană, iar Viena pe timpul iernii este absolut magnifică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Idei de city break pentru a petrece Valentine's Day