Antena Meniu Search
x

Video Minivacanța de Ziua Națională la munte, marcată de restricții: Omul trebuie să se gândească întâi la sănătatea lui

Minivancaţa de care se vor bucura de ziua naţională toţi românii este şi în acest an marcată de restricţii. Cei nevaccinaţi pot merge la munte doar într-o plimbare de dimineaţă până seară, pentru că nu pot intra în restaurant şi nu se pot caza la hotel.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 25.11.2021, 20:36

Vezi și

În minivacanţa de 1 decembrie, în Poiana Braşov, turiştii sunt bineveniţi la hoteluri, pensiuni şi restaurante, dar numai dacă s-au vaccinat sau au trecut prin boală.

Claudiu Loghin reporter Observator: Am certificat verde, am putut intra în hotel, am trecut şi de proba termometrului, astfel încât îmi rămâne doar să îmi fac formalităţile de cazare şi să mă bucur de ce e frumos în vacanţă. 

Cu test negativ chiar şi PCR nu se poate intra nici în hotel, nici în restaurant. Deşi oamenii înceracă şi iau hotelurile la rând ca să şi găsească loc.

Minivacanță marcată de restricții

Pe acelaşi subiect

Mariana Tinu, administrator hotel: Prima întrebare este dacă-i primim pe cei nevaccinaţi. Iar noi bineinţeles suntem nevoiţi să refuzăm. 

Turiști: Toată lumea trebuie să fie, dacă e pandemie, acuma, ce să facem, vrem nu vrem, ne place nu ne place, astea sunt regulile. 

- Nu contează distracţia, nu contează hotel, nu contează restaurant, eu zic că omul trebuie să se gândească întâi la sănătatea lui. Şi dup-aia restul vine de la sine, asta-i părerea mea.

Pe lângă faptul că turiştii nevaccinaţi vor fi nevoiţi să se întoarcă acasă pentru a înnopta, vor fi privaţi de multe late posibilităţi de relaxare.

Mariana Tinu, administrator hotel: De piscină de exemplu, la noi, de saună, de fitness. De o masă bună în restaurantul nostru, de cazare în unitatea noastră. Se va plictisi, deci va avea o experienţă urâtă. 

Manuela Fazakas, administrator restaurant: Din păcate în această perioadă suntem constrânşi să acceptăm în restaurantele noastre doar persoanele vaccinate şi cele care au trecut prin boală în ultimele 6 luni de zile. 

Autorităţile locale din Braşov nu au stabilit încă dacă turiştii trebuie sau nu să prezinte un certificat verde pentru a urca în telegondolă sau telecabină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Minivacanța de Ziua Națională la munte, marcată de restricții: Omul trebuie să se gândească întâi la sănătatea lui