Antena Meniu Search
x

Video O nouă plajă de un km va fi amenajată pe litoralul românesc. Restaurantele pescăreşti din zonă atrag turiştii ca un magnet

Pe ideea că un bun gospodar îşi face vara sanie şi iarna car, pe litoral se ameneajează o nouă plajă. În Agigea, într-o zonă în care oamenii veneau pentru restaurantele pescăreşti de acolo, dar nu aveau unde să stea pe nisip, va fi o plajă de 1.200 de metri. Procesul de înnisipare s-a încheiat deja. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 27.12.2023, 13:33

Vezi și

Cel mai probabil vara viitoare turiştii care vor veni în această zonă vor putea face şi plajă, vorbim despre un sector de 1 km lungime şi 80 de m lăţime.

Turiştii acaparează zona pe întreg parcursul anului

Suntem într-o zonă în care vor fi foarte mulţi turişti vara, dar vin foarte mulţi turişti şi in extra sezon, la restaurantele cu specific pescăresc din această zonă. Vara nu aveau plajă, nu aveau unde să îşi pună şezlongul sau prosopul, iată că acum după o msă copioasă cu peşte proaspăt o baie în mare sau o baie de soare.

Proiectul valoarează 27 de mil. de lei, face parte din programul naţional de lărgire al plajelor de pe întreg litoralul românesc. Se mai lucrează în momentul de faţă şi la Costineşti dar şi la Neptun şi Olimp şi sudul litoralului, dar plajele de acolo vor fi gata în 2025.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » O nouă plajă de un km va fi amenajată pe litoralul românesc. Restaurantele pescăreşti din zonă atrag turiştii ca un magnet