Antena Meniu Search
x

Video Oferte de vacanţă pentru familiile cu copii. Cât costă un sejur all inclusive în destinaţiile preferate de români, unde găsesc hoteluri create special pentru cei mici

Părinţii aleg destinaţii de vacanţă aflate cât mai aproape de casă. Sejururile all inclusive în Turcia, Bulgaria, Grecia sau chiar pe litoralul românesc sunt în continuare la mare căutare şi în acest an. Doar că, în plus, acum turiştii pot să aleagă hoteluri special create pentru copii, cu aqua-parc şi cu pedagogi care-i învaţă simplu, ca-n joacă, tot felul de lucruri complicate.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 18.02.2024, 20:10

Vezi și

Familiile caută mai degrabă confortul decât aventura atunci când călătoresc cu cei mici, aşa că mulţi se reîntorc în destinaţii unde au fost primiţi mereu cu ospitalitate.

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: Datele arată că un copil este mai fericit atunci când pleacă în vacanţă cu părinţii săi decât atunci când stă pe gadgeturi, aşa că părinţii vor să le ofere tot ce e mai bun în vacanţă pentru vara aceasta. La Târgul de Turism, se caută hotelurile cu multe piscine, cu activităţi Montessori şi chiar cu bone.

Cine vrea o săptămână întreagă de răsfăţ, nu renunţă la Turcia, chiar dacă preţurile au mai crescut în acest an.

Românii nu renunță la Turcia

Pe acelaşi subiect

Părinte: Cu siguranţă în Antalya! A treia oară. Este foarte convenabil pentru copilul de 9 ani! Servirea şi în primul rând calitatea produselor este foarte bună!

Părinte: Mi se pare un loc deosebit! 2.000 şi puţin de euro 3 persoane. Mai ales pentru copii! 

Laura Bârgăoanu, manager agenții de turism: În plin sezon, de la 15 iulie până la sfârşitul lunii august, o familie formată din 2 adulţi şi un copil până în 12 ani achită în jur de 1.300 de euro. Sunt anumite hoteluri ce au şi un mini-hotel pentru copii. Încep de la 3.000 de euro.

Şi bulgarii promovează pachetele de familie.

Angelica Chirica, reprezentant resort Bulgaria: Avem cel mai mare aqua park din Nisipurile de Aur. Avem 11 tobogane, piscine interioare, piscine exterioare. La începutul lui iunie, o cameră dublă pentru doi adulţi cu un copil până în 12 ani costă 106 euro pe noapte.

Cei care nu sunt fani all inclusive şi îşi doresc linişte, pot încerca un sejur în Grecia. La îndemână este staţiunea Kavala, aflată la doar câteva ore distanţă cu maşina de Bucureşti. E tot o destinaţie de familie.

Kyriaki Ganitou, director turism Kavala: Avem o coastă de 60 de kilometri organizată cu plaje, sunt perfecte pentru copii şi familii. Avem multe hoteluri foarte aproape de aceste plaje. Pentru o familie care are mulţi membri, preţurile sunt foarte bune.

Nici hotelierii români nu se lasă mai prejos

Prezenți la Târgul de Turism de la Romexpo, reprezentanții Organizației de Management a Destinației Mangalia, care se ocupă de promovarea celor șapte stațiuni Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Saturn, Venus și Mangalia, spun că prioritare sunt familiile cu copii.

Mihaela Neagu, reprezentant Organizația de Management a Destinației Mangalia: Suntem cu un total de aproximativ 40.000 de locuri de cazare, cu diverse opțiuni de cazare, de alimentație publică de terase, de restaurante, cu diverse opțiuni pentru distracție și petrecerea timpului liber. În destinația noastră puteți găsi absolut tot felul de oferte, începând de la hoteluri de două stele până la hoteluri de cinci stele.

Cât costă un sejur all inclusive în Jupiter

La un hotel de patru stele din Jupiter, un sejur all inclusive porneşte de la 600 de lei/camera pe noapte, cu gratuitate pentru copiii de până în 12 ani. Printre marile atracții se numără și parcurile acvatice, dar și de aventură, precum DinoPark sau Aventura Park.

Filip Dumitru, președinte organizația de management Mangalia: Primul DinoPark de pe litoral, care se află în această destinaţie, centrul mare de relaxare Aventura Park. Patru teatre de vacanţă în care avem inclusiv teatru de copii, de două ori pe săptămână. Zone specifice pe plajă de tip parcuri pentru copii cu asistenţă.

Hotelierii români speră la un sezon estival prelungit, aşa că au pregătit oferte cu 50% mai ieftine pentru lunile de toamnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Oferte de vacanţă pentru familiile cu copii. Cât costă un sejur all inclusive în destinaţiile preferate de români, unde găsesc hoteluri create special pentru cei mici