Antena Meniu Search
x

Video Piaţa Torre Argentina din Roma, unde a murit Iulius Cezar, a fost deschisă publicului. Povestea asasinatului de acum peste 2.000 de ani

O nouă atracţie turistică îi încântă pe turiştii veniţi la Roma. În capitala Italiei s-a deschis publicului Piaţa Torre Argentina, locul unde Iulius Cezar a fost ucis acum mai bine de 2.000 de ani. 

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 13:50

Vezi și

Unul dintre oraşele cu cele mai multe obiective turistice, Roma, are de azi o nouă atracţie. Capitala Italiei a deschis publicului o piaţetă nouă, încărcată de istorie. Este vorba despre piaţa în care a fost ucis Iulius Cezar. Vizitatorii se pot plimba acum pe aleile pe care - în urmă cu mai bine de 2000 de ani - dictatorul a fost asasinat de mai mulţi senatori.

Cezar a fost ucis în anul 44 înainte de Hristos, dar Piaţa Torre Argentina a fost descoperită în urmă cu un secol. Până de curând, locul care găzduieşte şi ruinele a patru temple, putea fi admirat doar de la distanţă, din spatele unor bariere de sticlă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Piaţa Torre Argentina din Roma, unde a murit Iulius Cezar, a fost deschisă publicului. Povestea asasinatului de acum peste 2.000 de ani