Antena Meniu Search
x

Qantas pregăteşte cele mai lungi zboruri fără escală din lume. Cât vor dura şi ce oraşe vor lega

Qantas a făcut un pas important spre lansarea Proiectului Sunrise, obiectivul său mult visat de a stabili zboruri directe între Australia și orașele New York și Londra.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 16:19

Qantas pregateste cele mai lungi zboruri non-stop din lume. Cat vor dura si ce orase vor lega
Qantas pregateste cele mai lungi zboruri non-stop din lume. Cat vor dura si ce orase vor lega - Profimedia

Compania aeriană a comandat 12 avioane Airbus A350-1000, cu speranța că rutele pe distanțe ultra-lungi vor putea începe să funcționeze în 2025, scrie CNN.

În total, vor exista 238 de locuri pe fiecare avion, care este cel mai mic număr pentru toate Airbus A350 aflate în serviciu în prezent. Aceste locuri sunt repartizate între patru clase de servicii -- clasa întâi, clasa business, premium economic și economic.

Confortul va fi o necesitate, deoarece aceste zboruri vor avea peste 19 ore, făcându-le cele mai lungi zboruri fără escală din lume.

Fotografiile cu interioarele avionului oferă câteva indicii despre ce planifică Qantas pentru pasagerii de la bord. Imaginile cabinelor de primă clasă arată paturi separate, șezlonguri și chiar și dulapuri.

Pe acelaşi subiect

Compania aeriană promite zboruri de neuitat

„Zonele de bunăstare” vor folosi zonele comune ale avionului pentru gustări și băuturi sănătoase, precum și pentru a oferi călătorilor un loc pentru a se ridica și a se întinde.

Transportatorul de pavilion național al Australiei nu a ascuns obiectivul său de a efectua zboruri directe între Melbourne și Sydney în Australia și New York și Londra.

Qantas a numit schema „Proiect Sunrise”. Numele a fost inspirat de zborurile clandestine din Al Doilea Război Mondial care au fost efectuate de la Perth la Sri Lanka în drum spre Londra. 

„De mai bine de 100 de ani, Qantas a fost în fruntea transformării modului în care călătorește lumea, în special prin zboruri directe”, a declarat CEO-ul Qantas Group, Alan Joyce, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Qantas pregăteşte cele mai lungi zboruri fără escală din lume. Cât vor dura şi ce oraşe vor lega