Antena Meniu Search
x

Video S-a dat startul sezonului de schi, la Azuga. Pasionații sportului de iarnă s-au bucurat de cele două pârtii proaspăt deschise

La munte se strigă pârtie! Pasionaţii de schi au mers dis de dimineaţă la Azuga, să se bucure de cele două pârtii proaspăt deschise. Tunurile de zăpadă artificială au funcţionat non-stop în ultimele zile ca să formeze stratul de omăt numai bun pentru o cristiană perfectă. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.12.2022, 14:26

Vezi și

E nevoie de minus trei grade Celsius pentru prepararea stratului de bază, care e și cel mai important pentru un schi de calitate. Temperatura de astăzi, 17 decembrie, este de 10 grade Celsius, însă, pe cele două pârtii, Cazacu și Sorica, sectoarele pentru începători în schi sunt deschise chiar și pe o astfel de temperatură.

Sunt primele pârtii din centrul țării, incluzând și Brașov și Valea Prahovei, pe care se schiază oficial în acest sezon al sporturilor de iarnă. Chiar dacă afară sunt 10 grade, tunurile pentru zăpadă au funcționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » S-a dat startul sezonului de schi, la Azuga. Pasionații sportului de iarnă s-au bucurat de cele două pârtii proaspăt deschise