Antena Meniu Search
x

Video Salina Turda va fi promovată în peste 100 de aeroporturi internaţionale

Ni se va duce vestea. Salina Turda, unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din ţară, va fi promovată în peste 100 de aeroporturi internaţionale. În acest mod, cei de la salină speră să atragă şi mai mulţi turişti străini care să descopere comoara din adâncuri şi să bată recordurile de vizitatori din ceilalţi ani. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 12.03.2022, 22:28

Vezi și

În curând, aceste imagini vor putea fi văzute şi de pasagerii care tranzitează 100 de aeroporturi din Europa. Salina Turda a semnat un parteneriat de promovare cu Asociaţia Aeroporturilor din România. Primul pas a fost făcut deja, pe aeroportul din Cluj. 

David Ciceo, președinte Asociația Aeroporturilor din România: Toate aeroporturile îşi promovează brandurile locale. Noi vom sprijni Salina Turda şi dorim sa facem un marketing destul de agresiv.

Alex Prunean, reporter Observator: Pe lângă panourile cu fotografii din Salina Turda, amplasate în zona de check in, practic în cel mai aglomerat loc din orice aeroport, în sălile de aşteptare, pasagerii vor găsi broşuri cu informaţii despre spectaculosul obiectiv turistic. În unele terminale vor fi puse şi machete ale Salinei Turda şi chiar standuri de unde pasagerii vor putea cumpăra suveniruri din sare.  

Primele aeroporturi pe care va fi promovată Salina vor fi cele din care există zboruri directe către Cluj-Napoca. 

Pe acelaşi subiect

Aproape patru sute de mii de turişti au vizitat Salina Turda în 2021

Roata panoramică, terenurile de golf şi lacul subteran cu bărci sunt doar câteva dintre obiectivele care atrag vizitatorii. În curand, vor începe şi lucrările pentru amenajarea minei Iosif, aflată la 115 metri adâncime.

Cristian Matei, primar Turda: Ne va aduce un număr de vizitatori de două ori cât avem acum, respectiv un milion, un milion şi jumătate de vizitatori anual.

Preţul unui bilet de acces pentru adulţi la Salina Turda costă începând de la 50 lei, iar pentru copii şi pensionari taxa e la jumătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Salina Turda va fi promovată în peste 100 de aeroporturi internaţionale