Antena Meniu Search
x

Video Satul lui Moș Crăciun din Neamț și-a deschis porțile pentru copii. Cei mici pot vizita chiar și "biroul" îndrăgitului personaj

De anul acesta nu trebuie să mai călătorim până în Laponia pentru a-l vizita pe Moş Crăciun. Îl găsim la treabă şi în judeţul Neamţ. Un adevărat sat de poveste a fost construit aici şi poate fi vizitat de cei mici. Găsim în el biroul moşului, grajdul renilor şi atelierele spiriduşilor. Tot aici, copiii pot lăsa scrisorile pentru Moş într-un oficiu poştal personalizat.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 08:49

Vezi și

Aşa sunt primiţi copiii, dar şi părinţii în satul lui Moş Crăciun, din localitatea Negreşti. Vizita începe în casa elfilor, unde se ascultă poveşti, iar Clopoţica le este gazdă. După ce se satură de poveşti, copiii sunt invitaţi la oficiul poştal, acolo unde se strâng toate scrisorile lor pentru Moş Crăciun.

Clopoțica: În magazinul de suveniruri găsiţi o scrisorică albă pe care puteţi să o scrieţi voi la final la locul magic pentru scrisori!

Urmează emoţionanta întâlnire cu Moşul.

Moș Crăciun: Haideţi, dragii moşului, poftiţi! Ce frumos! Doamne, doamne, ce dor mi-a fost de voi! Minunaţi sunteţi! Facem trenuleţul şi plecăm spre birou.

"Satul lui Moş Crăciun" cuprinde un întreg ansamblu de case: biroul, locuinţa Moşului, oficiul său poştal, grajdul şi ateliere spiriduşilor. Satul a fost construit special pentru Moș Craciun, renii și spiridușii săi. Iar moşul poate fi vizitat în fiecare zi de la 9 la 21.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Satul lui Moș Crăciun din Neamț și-a deschis porțile pentru copii. Cei mici pot vizita chiar și "biroul" îndrăgitului personaj