Antena Meniu Search
x

Video Sute de turişti au asaltat Băile Sărate din Ocna Mureş de Rusalii. Complexul a fost arhiplin după doar primele două ore de la deschidere

Băile Sărate din Ocna Mureş au atras mii de oameni şi în ultima zi a minivacanţei de Rusalii. În primele două ore de la deschidere s-au ocupat toate locurile disponibile, astfel că administratorii au decis să închidă pentru două ore uşile complexului balnear. Cine a vrut să intre a fost nevoit să aştepte eliberarea unui loc ca să se bucure de bazine cu apă sărată şi de relaxarea în saună.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 13:59

Vezi și

Complexul balnear s-a umplut de oameni încă de la ora deschiderii. 

Vizitator: Deci am venit în jur de 9 fără 20, erau în jur de 100, 100 şi ceva de oameni şi până la deschidere erau peste 200, aproape 300. 

Vizitator: Aşa multă lume n-a fost până acum nici într-o zi. S-au închis deja uşile. Au depăşit dublu capacitatea.

Vizitatorii au fost nevoiţi să aştepte la intrare pentru eliberarea locurilor

Pe acelaşi subiect

Timpul de aşteptare a meritat, însă, pentru sutele de turiştii veniţi din toate colţurile ţării. Beneficiile apei sarate sunt multiple mai ales pentru afecţiuni reumatologice.

Cornelia Dan Oltean, director Baile Sarate Ocna MureşAu parte de apă sărată, bazine cu apă caldă, dulce, sărată în interior. În exterior, saună, saunele funcţionează la capacitate maximă. şi sauna uscată şi sauna umedă. Bazinul cu apă sărată din interior, camera cu sare, tot ce are nevoie un om pentru relaxare. 

În minivacanţa de Rusalii la Băile Sărate de la Ocna Mureş au ajuns peste 5000 de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Sute de turişti au asaltat Băile Sărate din Ocna Mureş de Rusalii. Complexul a fost arhiplin după doar primele două ore de la deschidere