Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Sectorul 4: Trupul găsit în lada patului e al unei fete de 12 ani care a murit în chinuri groaznice. Mama, arestată în Spania

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din sectorul 4 al Capitalei. Anchetatorii au stabilit că trupul neînsufleţit care a fost găsit sâmbătă, într-un sac, ascuns în lada unui pat, aparţine unei copile de 12 ani. Este vorba despre fetiţa care a fost dată dispărută de rude, împreună cu mama ei, la începutul lunii mai. Mama copilei a fost reţinută în urmă cu puţin timp, în Spania.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.06.2023, 13:40

Vezi și

Mama fetei a fost prinsă în Spania, în regiunea Catalunia, în jurul orei 01:00 dimineaţa, atunci când poliţiştii spaniolii au identificat-o şi au ridicat-o. Este reţinută la această oră. Este o anchetă complexă în derulare. Pe data de 14 aprilie, ar fi părăsit aceasta România, alături de concubinul ei. Poliţiştii nu au probe directe care să o inscrimineze pe femeie, vom vedea care va fi cursul anchetei.

Iniţial, a fost vorba despre un caz de dispariţie, nu unul de crimă

Legiştii au stabilit în urmă cu câteva ore că probele ADN recoltate de la cadavrul din Sectorul 4 corespund cu probele ADN corespund cu probele recoltate de la tatăl fetei. De asemenea, legiştii au mai stabilit că fata de 12 ani ar fi avut parte de o moarte violentă, ar fi fost bătută şi strangulată. La audieri, la Serviciul Omoruri, sunt în acest moment membrii familiei. Aceştia au venit să discute cu poliţiştii după ce au apărut noile informaţii.

Rămâne de văzut cum vor proceda poliţiştii, pentru că vorbim despre un caz iniţial de dispariţie. Pe data de 5 mai, fetiţa de 12 ani şi mama acesteia au fost date dispărute de membrii familiei. Rămâne de stabilit şi ce au făcut poliţiştii în tot acest timp pentru a le găsi pe cele două.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Sectorul 4: Trupul găsit în lada patului e al unei fete de 12 ani care a murit în chinuri groaznice. Mama, arestată în Spania